Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak geldi, Babil izleyicisi Ozan Güven’i hemen unuttu!

Onur Saylak geldi, Babil izleyicisi Ozan Güven’i hemen unuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında 11 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşan Babil dizisinde büyük bir değişim yaşandı. Normalde bir başka dizide yaşansa izleyiciler isyan edebilirdi. Ancak Babil dizisinde öyle ustalıkla çözüldü ki, izleyici için hiç de zor bir değişim olmadı…

Ozan Güven’in diziden ayrılmasından bahsediyoruz… Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları sonrasında Ay Yapım ile karşılıklı olarak sözleşmenin feshi sonrasında Babil dizisinde Egemen karakterini kimin oynayacağı merak edilmişti. O isim Onur Saylak oldu… Zaten Saylak’ın ismi açıklandıktan sonra Babil izleyicileri hem rahatladı hem de heyecan duydu.

Zira Onur Saylak, aldığı her rolü zirveye çıkartan bir oyunculuk sergiliyor. Babil dizisinin ilk bölümünden sonra yapılan yorumlar da izleyicinin Onur Saylak’a hemen alıştığını ve karakterin sırıtmadığını gösteriyor.

Eda karakterine hayat veren Nur Fettahoğlu ile Onur Saylak’ın enerjilerini çok beğendiğini belirten birçok izleyici bulunuyor.

Onur Saylak geldi, Babil izleyicisi Ozan Güven'i hemen unuttu! 10

Ayrıca ilk baştan itibaren Onur Saylak’ın projede Egemen karakterine hayat vermesi gerektiğini düşünenler de var…

Onur Saylak geldi, Babil izleyicisi Ozan Güven'i hemen unuttu! 11

Onur Saylak’ın diziye çok yakıştı net… Sosyal medyadaki genel algı da bu yönde… Dizinin ikinci sezonu çok iyi bir başlangıç yaptı. Hikayenin dolu dolu oluşu izleyicilerin bir an olsun ekran başından ayırmalarına imkan vermedi.

Onur Saylak geldi, Babil izleyicisi Ozan Güven'i hemen unuttu! 12

Babil dizisine Ozan Güven’in gidişi ve Onur Saylak’ın gelişi olumsuz yansımadı… Saylak, harika performansı ile akıllardaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Onur Saylak geldi, Babil izleyicisi Ozan Güven'i hemen unuttu! 13