Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak, resmen Babil dizisi kadrosunda… Halit Ergenç ile çalışmalara başladı bile…

Onur Saylak, resmen Babil dizisi kadrosunda… Halit Ergenç ile çalışmalara başladı bile…

tarafından zk zk

Star TV’de geçtiğimiz sezon başlayan ve pandemi sürecine denk geldiği için sadece 10 bölüm yayınlanabilen Babil dizisinin yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz hafta başlamıştı. Oyuncuların tatilden döndüğü ve çekimlere başladığı haberlerinin ardından Ozan Güven ile ilgili konuyla gündeme geldi dizi. Zira Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a yönelik şiddet uyguladığı iddiaları sonrası mahkemelik olması, dizinin yeni sezonu için de kısa süreli bir kriz yaşatmıştı.

Ozan Güven’in kadrodan çıkarılmasının ardından yerine gelecek isim de merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde Onur Saylak ile el sıkışıldığı ve Egemen karakterini artık onun oynayacağı gündeme gelmişti. Saylak, şu sıralar yeni dizisinin senaryo çalışmalarında. Halit Ergenç ve dizinin minik oyuncusu ile poz verdi. Saylak ve Ergenç, Vatanım Sensin dizisinde de birlikte oynamışlardı…

Onur Saylak, resmen Babil dizisi kadrosunda... Halit Ergenç ile çalışmalara başladı bile... 9

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak’ın yer aldığı STAR TV’de yayınlanan Babil dizisi, ikinci sezon için hazırlıklara başladı. İddialı yeni bölümleriyle seyircisiyle buluşmaya gün sayan ekip, çalışmalarına devam ediyor.

Set öncesi hazırlıklarına devam eden Babil oyuncularından Halit Ergenç, Onur Saylak ve Deniz karakteriyle izleyenlerin gönlüne taht kuran Beren Kasımoğlulları bir araya gelerek okuma provası yaptı.

Onur Saylak, resmen Babil dizisi kadrosunda... Halit Ergenç ile çalışmalara başladı bile... 10

Her şeyin sırrı: EVLAT

İdealist bir ekonomi profesörüyken, oğlunun tedavisi için benimsediği tüm değerlere karşı tehlikelerle dolu bir yola çıkan İrfan’ın, Egemen’le kurduğu Babil şirketi gitgide büyür ve İrfan çocuğunun tedavi masraflarını karşılar. Ancak yol, burada bitmemiştir. Şimdi sırada Süleyman’la hesaplaşma, Egemen, Eda ve İrfan arasındaki büyük sır vardır.

Onur Saylak, resmen Babil dizisi kadrosunda... Halit Ergenç ile çalışmalara başladı bile... 11

Onur Saylak, Babil’de!

Başarılı oyuncu Onur Saylak, Egemen rolüyle Babil dizisine yeni sezonunda dahil oldu. Daha önce de birlikte rol alan başarılı oyuncular Halit Ergenç ve Onur Saylak ikilisinin Babil’deki performansları da merakla bekleniyor.