Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in acı kaybı… Olay eşinin yorumuyla ortaya çıktı!

Burcu Biricik’in acı kaybı… Olay eşinin yorumuyla ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Netflix’in Fatma isimli dizisinde oynamaya hazırlanan Burcu Biricik, acı bir haberle sarsıldı. Biricik, çok sevdiği anneannesi Ganimet Hanım’ı kaybetti. Instagram hesabından anneannesi ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan oyuncuya önce pek çok kişi durumu anlamadığı için farklı yorumlar yaptı.

Kimi anneannesine çok benzediğini söylerken, kimileri de ‘ellerinden öpüyoruz’ yorumları yapmaya başladı. Biricik’in acı kaybı ise eşi Emre Yetkin’in bu paylaşıma yaptığı yorumla anlaşıldı. Yetkin, acı kaybı duyururken, kendi öz anneannesi gibi sarılıp sevdiği Ganimet Hanım’a “Kızın bana emanet” notuyla veda etti.

Biricik, zaman buldukça ziyaret ettiği anneannesinin evinde geçtiğimiz yıl gözleme yaptığı anları paylaşmıştı. Zaman zaman anneannesiyle ilgili paylaşımlar yapan oyuncunun ona ne kadar düşkün olduğu da bu paylaşımlardan anlaşılıyordu. Burcu Biricik’in acı kaybı nedeniyle biz de televizyongazetesi.com olarak kendisine başsağlığı diliyoruz.

Burcu Biricik'in acı kaybı... Olay eşinin yorumuyla ortaya çıktı! 8

Instagram’da Burcu Biricik’in yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. Anneannesine benzerliği de dikkat çeken oyuncunun, sevgisi de gözlerinden okunuyor. Acı kaybın ardından fotoğraflarda kalan bu güzel anlarını paylaşan oyuncunun sözleri ise şöyle oldu:

Varlığına, sevgine, öğrettiklerine bin şükür benim güzel ananem
????❤️

Burcu Biricik'in acı kaybı... Olay eşinin yorumuyla ortaya çıktı! 9