Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı!

Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlat isimli tiyatro oyunu 4 Ekim Cuma günü perdelerini açtı. İbrahim Çiçek’n yönetmenliğindeki oyun, ilk olarak Zorlu PSM’de sergilendi… Kuzgun dizisine Ferman karakteri ile katılan Onur Saylak, ekrandan sonra tiyatro sahnesinde de boy gösterdi.

Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları ve Şükran Ovalı’nın da yer aldığı Evlat isimli tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Evlat ekibine büyük destek ve tebrik vardı.

Ünlü isimler oyunu çok beğendiklerini belirten mesajlarıyla takipçilerine izlemelerini tavsiye etti.

Aslı Enver, Serkan Altunorak, Hatice Aslan, Merve Dizdar, Bergüzar Korel, Gökçe Bahadır oyunu öven paylaşımlarıyla instagram hikaye bölümünden tebrikte bulundu.

Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı! 13 Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı! 14 Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı! 15 Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı! 16 Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı! 17 Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı! 18 Onur Saylak, Şükran Ovalı, Sezin Akbaşoğulları bir araya geldi, ortaya nefis bir iş çıktı! 19

Evlat tiyatro oyunu künyesi:

Yazan: Florian Zeller
Çeviren: Hira Tekindor
Yöneten: İbrahim Çiçek
Yapımcı: Nisan Ceren Göçen
Oyuncular: Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil, Burakcan Doğan
Müzik: Ömer Sarıgedik
Yönetmen Yardımcısı: Göksun Büyükkahraman
Yapım Ekibi: Evrim Zeybek, Naz Güven
Oyun Asistanları: Mehtap Şamiloğlu, Meltem Satıloğlu, Tuana Özdemir