Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran genç yaşına rağmen olgun tavrı ile gençlere güzel bir örnek oldu!

Onur Seyit Yaran genç yaşına rağmen olgun tavrı ile gençlere güzel bir örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteri ile büyük ilgi çeken Onur Seyit Yaran, şöhretli birisi olmasının kendisini değiştirmediğini düşünüyor. Ailesinin yanı sıra, ikinci ailesi gibi gördüğü küçük bir arkadaş çevresi bulunduğunu ifade eden oyuncu, onlarla birlikte zaman geçirdiğini ve kendisine her zaman doğruları söylediklerini anlattı.

Arkadaş çevresini kendisinin seçtiğini anlatan oyuncu, aslında bu arkadaşlık ortamının kendisindeki değişimi görmesine fırsat sağladığını düşünüyor. Onur Seyit Yaran, şöyle konuştu:

“Beni yıllardır tanıyan arkadaşlarım. Neye kızdığımı, neye üzüleceğimi bilirler, ne zaman mutlu olduğum bilirler. Beni iyi tanırlar, ben de onları iyi tanırım. O yüzden bu süreçte yanımda olmaları bana çok büyük destek oluyor. Çünkü ben onlarla iyiysem bir şeylerin yolunda gittiğini anlıyorum. Değişmediğimi, bozulmadığımı ya da şımarmadığımı, onlarla olan ilişkimden anlıyorum. Onlarla her zaman bunun hatırlatmasını yapıyorum, telkinde bulunuyorum. Bir şeyi yanlış yaparsam, değiştiğim ya da farklılaştığımı görürseniz ilk siz beni uyarın diyorum. Onlar da yanımda oluyorlar, doğruyu söylüyorlar.”

Doruk karakteri sosyal medyada çok sevilen birisi haline geldi. Özellikle de Asiye ile Doruk’un aşkı da Kardeşlerim dizisindeki bu genç çift için büyük bir kariyer fırsatı oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, geniş kitlelere kendilerini sevdirdi ve çok da büyük popülerlik elde etti.

Onur Seyit Yaran genç yaşına rağmen olgun tavrı ile gençlere güzel bir örnek oldu! 7

Ancak şöhretin kendisini değiştirmediğini savunan Onur Seyit Yaran, “Ben bu popülerliğin beraberinde çok büyük bir sorumluluk getirdiğini düşünüyorum. Şımarmak yerine farkında olmadan birçok gence örnek olduğumuzu düşünmeliyiz. Benim bu konuda çok dikkatli olmam gerekiyormuş gibi düşünüyorum. Hiç farkında olmadan bir kişiye yanlış örnek olabilme potansiyeli taşımak çok riskli geliyor bana. Ben hep dikkatli olmaya çalışıyorum. Kimseye farkında olmadan kötü örnek olmayayım diye düşünüyorum.”

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki bu sözleri ile Onur Seyit Yaran, genç yaşında sorumluluk sahibi bir ünlü isim olduğunu da ortaya koymuş oldu. Birçok gencin kendisini örnek aldığını bildiğini ve popülerliğinin bir sorumluluk getirdiğini de anlatan oyuncu, bu bilinç düzeyinde olduğu için de şımarmasının mümkün olmadığını düşünüyor.