Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran zirvede, Akın Akınözü ve Engin Akyürek birincilik için bastırıyor!

Onur Seyit Yaran zirvede, Akın Akınözü ve Engin Akyürek birincilik için bastırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında en popüler erkek oyuncular sıralamasında geçtiğimiz hafta Kardeşlerim dizisinden Onur Seyit Yaran’ın rakiplerine fark atarak zirvede yer aldığı ortaya çıktı.

ADBA TV’nin yaptığı 29 Mart -4 Nisan haftasında en çok paylaşım yapılan ve bu sayede de 75500 ileti ile Onur Seyit Yaran’ın en çok konulan erkek oyuncu olduğunu görmekteyiz. 3 yıldır devam eden Kardeşlerim dizisinin diğer bazı genç isimleri ile birlikte Onur Seyit Yaran, birçok noktada sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncularından birisi olma halini sürdürüyor.

Tuzak dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Akın Akınözü de uzun süredir bu listede yer alan isimlerden birisi. Akınözü geçtiğimiz hafta da 49700 ileti ile ikincilikte bulunuyor.

Üçüncü sırada ise Adım Farah dizisinin yayınlanmaya başlanması ile birlikte Engin Akyürek’in de sosyal medyada çok konuşulan isimler arasında zirveye doğru adım adım yükseldiği gözlemleniyor. Özellikle de oyuncunun yurt dışındaki hayranlarının bu projeyi çok büyük bir ilgi ile takip ettiklerini belirtelim.

Listenin dördüncü sırasında Yürek Çıkmazı projesi ile ilgi gören Alp Navruz ve beşincilikte de Emanet dizisiyle büyük çıkış yapan Halil İbrahim Ceyhan bulunuyor.

Onur Seyit Yaran zirvede, Akın Akınözü ve Engin Akyürek birincilik için bastırıyor! 7