Ana sayfa Sosyal Medya En popüler dizi çiftleri sıralamasına Kardeşlerim dizisi damga vurdu!

En popüler dizi çiftleri sıralamasına Kardeşlerim dizisi damga vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin genç oyuncularının sosyal medyayı ne kadar çok etkilediğini araştırmalardan görmekteyiz. 3. sezonu devam eden ve hala çok iyi reytingler elde eden Kardeşlerim projesi, Cumartesi akşamları Gönül Dağı’nın ardından en çok izlenen program olarak başarısını sürdürüyor.

Kardeşlerim dizisinin hikayesindeki çiftler de sosyal medyanın en çok konuşulan dizi çiftleri olarak öne çıkıyor. Sosyal medyada 29 Mart 5 Nisan tarihleri arasında yapılan araştırmada en çok konuşulan dizi çifti olarak Süsen ve Ömer 280 bin ileti ile birinci sırada yer aldı. Yiğit Koçak ile Lizge Cömert ikilisi de dizideki rolleri sayesinde son dönemin en çok konuşulan genç isimleri arasında yer alıyor.

Somera araştırma ajansının yaptığı değerlendirmeye göre de ikinci sırada 177 bin ileti elde eden Peri Tamer çifti ile Çöp Adam dizisi bulunuyor. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin güçlü partnerliği ve başarılı uyumun da Star TV ekranında milyonlarca izleyici keyifle seyrediyor.

En popüler dizi çiftleri arasında üçüncü sırada ise 131 bin ileti ile Aslı ve Mehmet’i görmekteyiz. Veda Mektubu dizisiyle büyük çıkış yapan Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım’ın enerjisi anlaşılan izleyicileri derinden etkilemiş.

Dizi çiftleri arasında Kardeşlerim projesinin çiftlerinin ilk 5 içinde 3 basamağı elde etmesi de dikkat çeken bir başka durum.

Kardeşlerim dizisinde Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye ve Doruk karakterleri 126 bin ileti ile listenin dördüncü sırasında bulunuyor.

Aybike ve Berk karakterleri de dizide çok sevilen bir ikili ve 122 bin ileti ile beşinci durumda yer aldılar. Melis Minkari ile Recep Usta da Kardeşlerim dizisindeki rolleri ile son dönemde fazlasıyla öne çıkan gençler oldular.

En popüler dizi çiftleri sıralamasına Kardeşlerim dizisi damga vurdu! 7