Ana sayfa Sinema Onur Tuna ile Tuvana Türkay’ın evlilik oyunu çok tutacak!

Onur Tuna ile Tuvana Türkay’ın evlilik oyunu çok tutacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteri ile izlediğimiz Onur Tuna ile Yasak Elma dizisinde Leyla’ya hayat veren Tuvana Türkay, Ağır Romantik isimli filmde başrolde buluştu. Filmin galası düzenlendi. Vizyona 14 Şubat Cuma günü girecek olan film, özellikle de !4 Şubat Sevgililer Günü’nden faydalanmak istiyor.

Zor Aşk isimli şarkının beğeni toplaması beklenen filmde Onur Tuna ile Tuvana Türkay’ın romantik halleri de izleyicilerin dikkatlerini çekecek. Galada konuşma yapan Onur Tuna, filmin son halini izlemediğini, montajdan sonra nasıl olduğunu galada göreceklerini belirtti.

Oyuncu, kendisinin de merak ettiğini vurgulayarak “Açıkçası eğlenerek bu işi yaptık.Birlikte güzel sahnelerimiz oldu” diye konuştu. Tuna, galaya katılanlara da teşekkür etti. Bir hırsızlık şebekesinin başı olan ana karakterin aşık olduktan sonraki değişimini izleyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Tuvana Türkay ise, “Sinema filmleri ile alakalı çok fazla şey söylememek lazım, izleyiciye bırakmak lazım. 14 Şubat’ta herkesin içini ısıtacak, şimdiye kadar karşılaştıkları romantik filmlerden biraz daha farklı, ters köşe, belkide arafta kalmış ilişkilere sahip insanlara kapılar açabilecek bir hikaye” açıklamasında bulundu.

Ağır Romantik filminin konusu:

Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvarda okumaktadır. Aslı’nın hayatı, bir gün Beyoğlu’nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı’ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı’ya teslim eder.

Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul’un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.