Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna, Mucize Doktor dizisinin setinde kamera arkasına merak sardı!

Onur Tuna, Mucize Doktor dizisinin setinde kamera arkasına merak sardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Oyuncu Onur Tuna, daha sonra Mucize Doktor’da oynadığı Ferman karakteri ile gönülleri çalmayı başarmıştı. Otizmli bir doktor olan Ali Vefa’nın hayatının anlatıldığı dizide Taner Ölmez ile iyi bir ikili olan Onur Tuna, hastane odaklı dizideki doktor rolüyle hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Oyuncu, dizinin pandemi sürecinde ara vermesiyle birlikte müzik çalışmalarına yeniden başlamıştı. ‘Dalgın’ isimli yeni bir albüm çıkaran Onur Tuna’nın sürpriz bir projede yer alacağı da geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti. Hazal Kaya, Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu ve Enis Arıkan’ın da oynayacağı, Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabının film versiyonunda yer alacak oyuncu.

Filmin çalışmaları kısa bir süre önce başladı ve Onur Tuna da diğer oyuncular ile bir araya gelmişti. Tabii bu arada Mucize Doktor setinin de kısa bir süre önce çalışmalarına başladığını da eklemek gerekiyor. Onur Tuna, hayli yoğun bir tempoya girdiği şu dönemde, kamera önü dışında arkasına da merak salmış anlaşılan!

Üzerinde Mucize Doktor’daki doktor önlüğü ile çekimler sırasında kameraya oturan Onur Tuna, ‘Çalışıyoruz’ notunu düştüğü aşağıdaki fotoğrafını paylaştı takipçileriyle.

Tuna, daha sonra da paylaştığı bir başka fotoğrafına da sanki diğer projesine atıfta bulunur gibi ‘Loading’ (Yükleniyor) notunu düştü… İşte oyuncunun instagram story paylaşımları:

Onur Tuna, Mucize Doktor dizisinin setinde kamera arkasına merak sardı! 8

Onur Tuna, Mucize Doktor dizisinin setinde kamera arkasına merak sardı! 9