Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları üzülecek! Özge Özpirinçci’nin son hareketi, yeni sezonda projesi olmadığının göstergesi mi?

Hayranları üzülecek! Özge Özpirinçci’nin son hareketi, yeni sezonda projesi olmadığının göstergesi mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimiz 4 sezon boyunca Kadın dizisinin başrolünde yer almış ve ağır drama olan bir diziden alnının akıyla çıkmıştı. Oynadığı Bahar karakteriyle gönülleri bir kez daha fetheden oyuncu, çok zor sahnelerde, zor zamanlar yaşamış ve oyunculuğun hakkını da vermişti. Performansıyla büyük övgü toplayan Özpirinçci, iki çocuklu ve hasta bir annenin yaşama tutunma hikayesinin anlatıldığı dizinin ardından başka bir projede yer almadı.

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi bittikten sonra Özge Özpirinçci, o süreçte pandemi dönemi nedeniyle vaktinin büyük kısmını sevgilisi Burak Yamantürk ile evinde geçirdi. Oyuncu, yasakların biraz gevşetilmesiyle birlikte Haziran ayında kendisini Marmaris’e attı. Bozburun’u çok seven ve her yıl oraya giden oyuncunun rotası yine değişmedi.

Yakın arkadaşı Tanem Sivar ve ailesiyle birlikte vakit geçiren oyuncu, yaz dönemi boyunca Cansu Dere, Ece Sükan, Nail Gönenli, Murat Dalkılıç gibi pek çok oyuncu arkadaşı ile bir araya geldi ve sosyal medyadan paylaşımlar yaptı. Burak Yamantürk ile birlikte arkadaşlarıyla keyifli bir yaz geçiren oyuncunun yaz sezonunun ortasında bir projeyle ismi anıldı.

Yamantürk’ün de rol alması beklenen ve Netflix için çekilecek olan ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ isimli projede oynayacağı öğrenilmişti Özge Özpirinçci’nin. Ancak sosyal medyaya getirilecek kimi kısıtlama haberlerinin ardından Netflix’in Türkiye’deki projelerini durdurduğu söylenmiş, sonradan yalanlanmıştı. Tüm bu gelişmeler ışığında Özge Özpirinçci, geçtiğimiz hafta Marmaris’ten İstanbul’a geldi.

Çok sevdiği ve birlikte Kadın dizisi ve öncesinde başka projelerde rol aldığı usta oyuncu Hümeyra’nın oğlunun kalp krizi ile kaybettiği haberi üzerine tatilini yarıda kesip dönmüş ve cenazeye katılmıştı.

Bu görüntülerin ardından Özpirinçci’nin artık İstanbul’a döndüğü ve yeni bir proje için çalışmaya başlayacağı düşünülüyordu. En azından hayranları onun yeni sezonda yeni bir projede görmek için sabırsızlanıyor. Ancak yaptığı bir sosyal medya paylaşımı Özpirinçci’nin yine Marmaris’e döneceğini gösterdi.

Hayranları üzülecek! Özge Özpirinçci'nin son hareketi, yeni sezonda projesi olmadığının göstergesi mi? 8

Özge Özpirinçci, yaz boyunca sürekli fotoğraflarını paylaştığı Tanem Sivar’ın sevimli oğlu Süleyman ile ilgili bir paylaşım yaparak Marmaris’e döndüğünün de haberini vermiş oldu.

Ünlü oyuncunun paylaştığı diğer fotoğraf da Burak Yamantürk ile…

Görünen o ki oyuncu ya Netflix’in projesi ileri bir tarihte olduğu için tatiline devam etme kararı aldı ya da yeni sezonda henüz netleşmiş bir projesi yok!

Uzun zaman ara vermeden Kadın dizisinde yoğun sezonlar geçiren oyuncu, geçtiğimiz yaz da ‘Biz Böyleyiz’ isimli filmde rol almış ve yeterince tatil yapamamıştı.

Anlaşılan Özpirinçci, bu yıl tatile doyacak ve hayranları da onu bir süre daha bekleyecekler…

Hayranları üzülecek! Özge Özpirinçci'nin son hareketi, yeni sezonda projesi olmadığının göstergesi mi? 9