Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna, Tuvana Türkay’a cevabı ile kendisine yakışanı yaptı!

Onur Tuna, Tuvana Türkay’a cevabı ile kendisine yakışanı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat vermekte olan Tuvana Türkay sinemada ise Ağır Romantik filminde Onur Tuna ile aynı seti paylaştı. Ünlü oyuncu, filmin galasında rol arkadaşının sözlerini ti’ye alan açıklaması ile dünden bu yana sosyal medyada konuşuluyor.

Onur Tuna’nın “Çekerken biz çok eğlendik” gibi klişe olsa bile garip kaçmayan açıklamasının ardından mikrofonu eline alan Tuvana Türkay’ın “Çok eğlendik klişelerine görmeyeceğim” diyerek takındığı tavır sosyal medyada gündem olmuştu. Türkay’ın sözlerinden daha çok tavrına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları filmin setinde aralarında birşeyler yaşanıp yaşanmadığını da sorguladı.

Kendisine yönelik eleştirilerin artması üzerine “Kusur görenindir” diyerek bir açıklama da yayınlayan Tuvana Türkay, kendisine yönelik hukuka aykırı söylemler için de mahkemeye gidebileceğini söyledi.

Peki Onur Tuna tüm bu yaşananlardan sonra Tuvana Türkay’a nasıl bir yanıt verdi. Aslında sosyal medyadaki yorumlarda Tuna’ya destek çok yüksek boyuttaydı ve bir yanıt vermesi de beklenmemekteydi.

Ünlü oyuncu kendisine yakıştığı gibi herhangi bir söz söylemedi, bir açıklama yapmadı.Ancak Türkay’ı instagram hesabından takipten çıkarak “umurumda değilsin” anlamına gelen bir hareket yapmış oldu. Onur Tuna’nın bu cevabı da sosyal medyada hayranları tarafından takdirle karşılandı.

Bugün “Virüsten arınmış Ferman” notuyla fotoğraf paylaşan Onur Tuna’ya “Tuvana Türkay’ın yaptığı açıklamada dik duruşun için tebrikler” yorumları yapıldı. Çizgisini bozmadığı için olumlu puan alan Onur Tuna’ya takipçilerinden büyük destek geldi.

Onur Tuna, Tuvana Türkay'a cevabı ile kendisine yakışanı yaptı! 7