Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Tuna’nın boyu ile ilgili gerçek ortaya çıktı!

Onur Tuna’nın boyu ile ilgili gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Zaman zaman boyu mesele olan ve boyunun uzunluğu da tartışılan Onur Tuna’nın gerçek boyu ve yaşadığı ciddi problem! Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteri ile kalplere yeniden, farklı bir rolle giriş yapan ünlü oyuncu Onur Tuna, boyunun 1.96 olduğunu söyledi. Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan ünlü oyuncu, boyu nedeniyle yaşadığı sorunlardan da bahsetti.

Onur Tuna, uzunboylu olmanın zorluklarını anlattı. Oyuncu, “35 yıldır bu bedenin içindeyim, alıştım. Yolda yürürken kendime arada, “Onur neden kambur yürüyorsun” diyorum. Dik durduğumda yolun sonunu görüyorum, canım sıkılıyor, yeniden başımı eğiyorum. Ergenlik yıllarımda kafamı çarpmışlığım da çok oldu” açıklamasını yaptı.

Bazı kişilerin estetik yaptırdığına yönelik iddiaları da vardı. Ancak Onur Tuna bu iddiaları gülerek yanıtladı. Ouyncu, “Neremde estetik olacak? Burnum yamuk. Tabii ki yok'” diye konuştu.

Bazı hayranları da oyuncuyu gözleri nedeniyle Sibirya kurtlarına benzetiyor. Hakan Gence’nin bu benzetme ile ilgili düşüncesini sorduğu Onur Tuna, “Sibirya kurduna da patatese de benzetebilirler, böyle şeyler benim için sorun değil” dedi.