Ana sayfa Güncel Haberler Onur Tuna’nın merakla beklenen yeni projesi ortaya çıktı!

Onur Tuna’nın merakla beklenen yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna, ekrandaki başarılı performansını sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla desteklemekte. Oyuncu, son olarak Kir isimli projesini youtube’da hayranlarının beğenisine sundu.

Kir’in hikayesini de hesabından yaptığı paylaşım ile anlattı. Film, “Bu benim hikayem. İçimde büyümekte olan dünyadan dışarı bakıyorum. Biliyorum, kimsesiz, ıssız bir yer burası. Karanlığın gölgesindeyim. Zihnimde tek bir soru var. Kimim ben?” sözleri ile başlıyor. Onur Tuna’yı bambaşka bir kişilikte göreceğiniz kısa filmin görüntülerini videoda bulabilirsiniz.

Bir süredir sosyal meda hesabından ‘Kir’ notu ile paylaşımlar yapan Onur Tuna’nın merakla beklenen projesi böylelikle açığa çıkmış oldu.

Peki bu Kir neydi ve nereden çıkmıştı? Ünlü oyuncunun paylaşımında bu soruların detaylı yanıtları var.

“Yaklaşık 1 ay önce Yadel Uzun bana bir metin yolladı. Üzerimize bulaşan toprak kirinin doğallığını ve katmanlarında kaybolduğumuz insan öğretileriyle dolu gerçek kiri, hepimizi yetişkinliğimizle beraber kurcalayan mutlak iyi olma çabasını, her çabanın akış içerisindeki yorgunluğunu ve git gide sertleşen kabuğumuzdan çıkıp yalnız zihinlerimizde arzuladığımız, soruya soruyla cevap veren inadımızdan uzak bir uyku özlemini anlatmak istiyor gibiydi..

Aslında ben veya sen gibiydi.. yazdığı metni kendimce canlandırmamı istedi. Amacın ne diye sordum? Ruhlara dokunmak, biz gibi 3 kişiyi yakalamak ve uyandırmak dedi. Beraber çok güzel bir ekiple buluşup tamamen doğaçlama biçimde bu anlatımı oluşturup sizinle paylaşmak istedik. Hep dediğimiz gibi naçizane, ruhlara dokunur umarım.”