Ana sayfa Dizi İzle Ordu’da seri katilin akrabasından çarpıcı açıklamalar – Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Eylül 2018

Ordu’da seri katilin akrabasından çarpıcı açıklamalar – Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Eylül 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı, Ordu’da 5 yarı cinayetin aznlısı olarak suçlanan Mehmet Ali Çayıroğlu dosyasını 4 Eylül Salı günü ekrana gelen programında da ayrıntılı şekilde masaya yatırdı.

Seri katilin inanılmaz hayatıyla ilgili ayrıntıları Müge Anlı ortaya çıkardı!

Seri katilin akrabası babasının da yanarak öldüğünü açıkladı. Videodan o bölümleri izleyebilirsiniz.

Ordu’da 5 ayrı cinayetin zanlısı olmaktan suçlanan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun akıllara durgunluk veren hayatıyla ilgili çarpıcı detayları Müge Anlı ortaya çıkardı.

Mehmet Ali Çayıroğlu 2 ay önce kendisinden 15 yaş büyük Sürriye Özden’le tanıştı.

Yaşlı kadını kandırarak elinden 300 bin lira değerindeki evini aldı. Kredi çektirdi.

Bununla da sınırlı kalmayan katil zanlısı Çayıroğlu’nun, Sürriye Özden’i suda boğarak öldürmek istediği iddia edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı, yönetmenliğini Hüseyin Coşkun’un üstlendiği 2008 yılından bu yana atv’de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, Türkiye’nin en etkili sabah programlarındandır. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

Müge Anlı, birçok kayıp vakasını sonuca ulaştırmış ve aileleri buluşturmuştur. Program sayesinde çok sayıda cinayet dosyası çözülmüştür.

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanır

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…