Ana sayfa Sosyal Medya Ortadoğu değil, Avrupa’nın göbeği! Can Yaman sevgisiyle İtalya yıkılıyor!

Ortadoğu değil, Avrupa’nın göbeği! Can Yaman sevgisiyle İtalya yıkılıyor!

tarafından ker_def

Can Yaman’a sevgi seli İtalya’da 5. gününde artarak sürüyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Türk dizi sektörü ne kadar gurur duysa az…

Erkenci Kuş dizisiyle büyük başarı kazanan Can Yaman, İtalya’nın Napoli kentinde 5 gündür hayranlarının gönlünü almak için elinden geleni yapıyor.

Yaman’ın babası ile İtalya’da tatil yapma isteğinin bir sevgi seli ile karşılanacağını kimse beklemiyordu.

Erkenci Kuş dizisi İtalya’da henüz yayınlanmıyor ama birçok İtalyan hayranı var.Ayrıca İtalya’da tatil yapmakta olan farklı ülkelerden hayranları da oyuncunun Napoli’de olduğunu öğrenince buraya akmış durumda.

Sosyal medyada da Yaman’a İtalya’da gösterilen sevgi selinden birçok örnek görebilirsiniz…

Daha önce Arap ülkelerinde sıkça yaşanan bu durumun Avrupa’nın göbeğinde bu şekilde gerçekleşmesi inanılmaz ve Can Yaman’ın büyük başarısının bir sonucu…

İtalya’da yaşamını sürdüren ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek bile bu sevgiye kayıtsız kalamayarak instagram hesabından paylaşım yaptı.

Ortadoğu değil, Avrupa'nın göbeği! Can Yaman sevgisiyle İtalya yıkılıyor! 7

Gold Filmin sahibi Faruk Turgut, dizinin Ukrayna, İspanya, İsrail ve Yunanistan ve bazı Balkan ülkelerine satıldığını belirtmişti. Satışı yapılan ülkeler arasında henüz İtalya yok ama pazarlıklar devam ediyor…

Ünlü oyuncu, yaşadıklarını instagram hesabından paylaşmaya da devam ediyor. “50 kişi bile yok” diye laf atanlar ise artık ortalıkta yok… Yaman’a gösterilen bu sevginin tarifi de yok…

İşte Yaman’ın mesajı ve sevgi selinin 5. günde bile bitmeyen o coşkusu:

İtalya’daki 5. gecem ama kaldığım otelin önünde kalabalık 1 dakika bile azalmıyor, inanılmaz… ?? 2 saatten fazla sürdü, tek tek fotoğraf çektik… Sevgiler ??????

 

Sosyal medya platformlarında da Can Yaman hayranları ünlü oyuncunun Napoli anlarını görüntülemeye ve bunları paylaşmaya devam ediyor. Özellikle twitter ortamında çok sayıda böyle paylaşım bulabilirsiniz.

Bazı örnekler aşağıda bulunuyor: