Ana sayfa Dizi Haberleri Oya intikam için Sarmaşık’a gelmedi! Gökçe Bahadır’dan Ufak Tefek Cinayetler’e, ufak yollu düzeltme!

Oya intikam için Sarmaşık’a gelmedi! Gökçe Bahadır’dan Ufak Tefek Cinayetler’e, ufak yollu düzeltme!

tarafından zk zk
Star TV’de Salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Dr. Oya Toksöz’ü oynayan Gökçe Bahadır, Oya’nın yıllar sonra yeniden Sarmaşık’a dönmesinin altında intikam olmadığını söyledi.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj veren Bahadır, “Diziyi izlerken, “Dostlar birbirine bunu yapar mı” diyoruz. Gerçekten insanların kafasında bu kadar tilki dolanıyor mu?” şeklindeki soruya şöyle yanıt veriyor:

“Daha fazlası dolanıyor sanırım. Karşılaştığım herkes yaşadıkları yerin bir ‘Sarmaşık’ (dizinin geçtiği site) olduğunu söylüyor.”

Bahadır, performansıyla övgü topladığı Oya karakterinin intikam duygusuyla dolu olduğu algısına da açıklık getiriyor:

‘Oya’ yıllar sonra intikam almak için geri dönüyor. Sizin intikam duygusuyla aranız nasıl?

Oya intikam için Sarmaşık'a gelmedi! Gökçe Bahadır'dan Ufak Tefek Cinayetler'e, ufak yollu düzeltme! 7

– ‘Oya’ intikam almak için değil, geçmişinden kaçmamak için ‘Sarmaşık’a geri dönüyor. Benim hayatımda öyle bir kavram yok. İntikam duygusu en çok insanın kendisine zarar veriyor. Buna neden olabilecek her şeyden uzaklaşmak bana daha doğru geliyor.

Dizide dört kadının birbirleriyle verdiği statü mücadelesine bakarak toplumdaki kadınların durumunu değerlendiren Gökçe Bahadır, “Kadınlar rekabete harcadıkları enerjiyi kendilerine harcasalar bugün daha başarılı ve tarz sahibi kadınlar görebiliriz” ifadesinin kullandı.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN