Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu iddia etti, yeni bir dizi yıldızı doğuyor! Camila Duarte Çakır ismini bir kenara yazın!

Kadir Doğulu iddia etti, yeni bir dizi yıldızı doğuyor! Camila Duarte Çakır ismini bir kenara yazın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, oyunculuktan sonra yapımcılık sınavı da vermeye başlayacak. Star TV’de yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisinde karısı Neslihan Atagül ile birlikte kamera karşısına geçen Kadir Doğulu, aynı zamanda Alim Yapım isimli firmasıyla bu dizinin yapım ortağı da oldu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti için dizi dünyasında yapımcılık sınavı sadece Gecenin Ucunda ile başlamadı. Aynı zamanda günlük dizi olarak izleyicilerle buluşacak olan Leylifer ismli projenin de sahibi ünlü çift… Kadir Doğulu, Alim Yapım üzerinden yepyeni fikirler ortaya koymakla kalmayacak, yeni star oyuncuların da piyasaya çıkışına zemin hazırlayacak.

Leylifer isimli dizide erkek başrol alarak Yemin dizisini başarıyla tamamlayan Can Verel bulunuyor. 2004 yılından bu yana setlerde yer alan Can Verel, Selena ve ardından Papatyam isimli dizilerle tanındı. Aşk Laftan Anlamaz, Arka Sokaklar ve Sen Anlat Karadeniz dizilerinde de tecrübe kazanan oyuncu, Kanal 7’nin çok sevilen Yemin isimli günlük dizi projesinde de Kemal karakterini canlandırdı. Yemin dizisi ekranda stok bölümlerle devam ediyor ama çekimler tamamlandı. Can Verel ise dinlenmek yerine, senaryosunu çok beğendiği bir başka günlük diziye başlamaya karar verdi.

Kadir Doğulu iddia etti, yeni bir dizi yıldızı doğuyor! Camila Duarte Çakır ismini bir kenara yazın! 8

Alim Yapım’ın Leylifer isimli yeni günlük dizisinde kadın başrol olarak ise yepyeni bir isim ile tanışacaksınız. Camila Duarte Çakır, bu dizi sayesinde kısa sürede ismini duyurup, piyasada çok konuşulan bir yıldız haline gelebilir. Bu iddianın sahibi de yine yapımcı Kadir Doğulu oldu.

Ünlü oyuncu, yeni isimlere projelerinde yer vererek farklı bir açılım yapmak istiiyor ve bu anlamda da Leylifer dizisi ve Camila Duarte Çakır’ın performansı çok belirleyici olacak.

Kadir Doğulu’ya göre bir yıldız doğuyor… Leylifer dizisinde Meksika doğumlu Meryem karakteri ile Türk Aziz’in aşk hikayesini izleyeceksiniz. Bu iki farklı kültüre sahip insanın aşk yaşamaları ve evlenmeleri bazı toplumsal mesajları da beraberinde getirecek.

Türk dizilerine dünya çapında ilgi duyulmasının altında yatan nedenin coğrafyanın gücü olduğunu belirten Kadir Doğulu, “Türk dizilerinin dünyadaki başarısının temelinde yatan şey bizim coğrafyamıza atfedilen güç ve her ne kadar sorun olursa olsun, bunun bir çözümü vardır fikrini oluşturmak. İşte Camila her ne kadar sorun olursa olsun, onun bir çözümü vardır fikri ve Can da o kültürü yaşatacak” şeklinde konuştu.

Kadir Doğulu iddia etti, yeni bir dizi yıldızı doğuyor! Camila Duarte Çakır ismini bir kenara yazın! 9

Can Verel’in zaten kendisini kanıtladığını belirten Kadir Doğulu, Camila Duarte Çakır için ise bir yıldız adayı olduğu değerlendirmesi yaparak, şunları söyledi:

“Can zaten rüştünü ispatlamış birisi. Camila da Türk dizi sektörüne, Türk sinema sektörüne yeni bir star. Çok yetenekli ikisi de. Türk kültüründe her ne kadar büyük sorunlarınız olursa olsun, bunun bir çözümü vardır fikri hep vardır. O kültürü her türlü senaryoda görürüz. Bizim hedeflediğimiz şey de bu dünyada.

İkisinin bir araya geliş biçimi, oyunculukları, hikayenin gücü bizi çok ümitlendirdi. Devamını izleyicilerin zevkine bırakıyoruz.

Gerçekten bir star doğuyor burada.”