Ana sayfa Sosyal Medya İnanılmaz ama gerçek! Hande Erçel’in sosyal medyadaki önlenemez yükselişi sürüyor!

İnanılmaz ama gerçek! Hande Erçel’in sosyal medyadaki önlenemez yükselişi sürüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en popüler genç kadın oyuncularından birisi Hande Erçel. Özellikle en büyük çıkışını, Fox TV’de Eylül ayında ekrana veda eden Sen Çal Kapımı dizisi ile yaptı. Daha önce rol aldığı yapımlarda da beğeni topluyordu ama romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı ile dünyanın pek çok ülkesinden milyonlarca hayran edindi!

Hande Erçel’in Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi, ekranda ilk bölümleriyle iyi reytingler alıyordu. Yaz aylarının ardından sezonda haftasonu yayınlanmaya başlayan dizi, ortalama reytinglerle devam etti. Fakat dizi ile birlikte Erçel ve Bürsin, ünlerine ün kattılar. İkilinin giderek yükselen sosyal medyadaki takipçi sayıları büyük dikkat çekmeye başladı.

Özellikle Hande Erçel’in takipçi sayısı o kadar hızlı bir şekilde arttı ki kendisi bile buna çok şaşırdığını İbrahim Selim İle Bu Gece programında itiraf etmişti. Oyuncu, kendisinin samimi ve doğal olması nedeniyle bu kadar takipçiyi çektiğini söylerken, ayrıca kimi Hollywood yıldızlarından bile çok takipçi sayısı olduğunu doğrulamıştı.

Erçel’in o günden bu yana takipçisi daha da arttı ve şu anda 26,7 milyon takipçisi var instagram hesabında! Bu sayı giderek de artmaya devam ediyor zira Sen Çal Kapımı dizisi Türkiye’de bitse de dünyanın 85 ülkesinde yayınlanarak uluslararası alana taşıdı Erçel ve Bürsin’i…

İnanılmaz ama gerçek! Hande Erçel'in sosyal medyadaki önlenemez yükselişi sürüyor! 7

Hande Erçel’in pek çok kişiyi kıskandıracak bu takipçi sayısına ulaşması hayretle izleniyor! Sürekli artmaya devam eden hayranları, oyuncuyu sosyal medyanın gündeminden de indirmiyor! Geçtiğimiz günlerde Adba tarafından yapılan bir ölçümlemede, 2021 yılının en çok konuşulan kadın oyuncusu kategorisinde ilk sıraya Hande Erçel oturdu.

Her ne kadar şu anda ekranda olmasa da konuşulmaya da devam ediyor oyuncu. Bu arada Hande Erçel’in takipçi sayısının yüksekliğini bir başka örnekle kıyaslamak gerekirse, örnek Nusr’et Restoran’ın sahibi Nusret Gökçe… Zira Gökçe, instagram’da dünyanın en fazla takipçi sayısına sahip Türk. Onun takipçi sayısı da 35 milyon.

Böyle giderse, Hande Erçel’in Nusret Gökçe’yi kısa bir zamanda geçmesi de muhtemel… Erçel’in takipçi sayısının yüksekliği, pek çok markanın da peşinde koşmasına neden oluyor. En son bir mücevher markasının yüzü olan Hande Erçel’in sosyal medya hesabından paylaştığı markanın reklamı, 5 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştı.

Bu arada yeni bir dizi projesi olup olmadığı sorusuna da oyuncu şu yanıtı vermişti: “Okuduğum ve değerlendirdiğim senaryolar var. Bundan sonraki işimde derdi olan, davası olan, hayata karşı duruşu olan, izleyiciye hayatıyla, duruşuyla ilham verecek ve kalbinde yer edecek güçlü bir kadına ruh vermeyi istiyorum.”