Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’e Şanlıurfa’dan gelen doğum günü hediyesi gözleri yaşarttı!

Tuba Büyüküstün’e Şanlıurfa’dan gelen doğum günü hediyesi gözleri yaşarttı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Çok yakında yeni dizisi Zeytin Ağacı ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Tuba Büyüküstün bugünlerde yine gündemde. Büyüküstün’ün gündeme gelme sebeplerinden biri de doğumgününde Şanlıurfa’dan gelen hediye oldu.

Tuba Büyüküstün çok yakında doğum gününü kutlayacak. Başarılı oyuncu 5 Temmuz’da 40 yaşına girecek. Doğum günü henüz gelmemesine rağmen Büyüküstün hediyeleri şimdiden kabul etmeye başladı. Gelen en anlamlı hediye ise Şanlıurfa’dan oldu.

Ünlü oyuncunun adına Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Gülabibey İlkokulu’na, oyunevi kuruldu. Oyunevinin kuruluşu Tuba Büyüküstün’e doğum günü hediyesi oldu. Büyüküstün de açılışa online olarak katıldı. Açılışta yaşananlar Tuba Büyüküstün’ün duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Tuba Büyüküstün’e Şanlıurfa’dan gelen doğum günü hediyesi gözleri yaşarttı! 7

En son rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden bu yana ekranlardan uzak olan Tuba Büyüküstün temmuz ayında yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncunun çekimleri geçen yaz tamamlanan Zeytin Ağacı isimli dizisi 28 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak. İlk tanıtımı yayınlanan dizi şimdiden büyük merak yarattı.

Sekiz bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisi Ada, Sevgi ve Leyla isimli üç arkadaşın dostluğunu anlatıyor. Bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.