Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Melis Sezen sahalara geri döndü, pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!

Oyuncu Melis Sezen sahalara geri döndü, pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’de canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Melis Sezen dizinin final yapmasıyla birlikte tatile çıkmıştı.

Bir süre Bali’de deniz ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu sosyal medyada Bali’den pek çok poz paylaşmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan oyuncu tatili biter bitmez yeniden objektif karşısına geçti.

Bir dergi için poz veren oyuncunun fotoğrafları sosyal medyada da gündem oldu. Melis Sezen, instagram hesabından yaptığı paylaşıma ise, “Favorime geri döndüm” notunu düştü.

Oyuncu Melis Sezen sahalara geri döndü, pozlarıyla sosyal medyayı yaktı! 8

Instagram’da 1.5 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.  Yeni sezonda Disney Plus ile anlaşan oyuncunun adı Halit Ergenç’in başrolünde yer alacağı Numen dizisi ile anılıyor.

Oyuncu Melis Sezen sahalara geri döndü, pozlarıyla sosyal medyayı yaktı! 9

Öalışmaları titizlikle sürdürülen Numen dizisinin kadrosunda, Halit Ergenç ve Melis Sezen dışında yine oyunculuğu ile herkesin büyük beğenisini kazanan Songül Öden de başrollerden biri olarak yer alacak.

Medyapım imzalı Numen adlı dizinin senaryosunu Zafer Külünk kaleme alıyor. Distopik bir hikayenin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök oturuyor. Halit Ergenç dizide, yaptığı buluşla telepatik yöntemle eşiyle iletişim kuran bir karaktere hayat verecek.