Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Pelin Karahan yeni filmindeki karakteri Zeynep’i görücüye çıkardı!..

Oyuncu Pelin Karahan yeni filmindeki karakteri Zeynep’i görücüye çıkardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde oynadıktan sonra ünlü olan oyuncu Pelin Karahan en son TRT1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ile ekranlara geldi.

Dizi final yaptıktan sonra tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşan Pelin Karahan, geçtiğimiz ramazan ayı boyunca da bir yemek programı sundu.

Oyuncu, ara verdiği setlere bir sinema filmiyle geri döndü. Pelin Karahan, yapımını Aytaç Medya’nın, yapımcılığını Aytaç Ağdağ ve Anıl Oğuz’un üstlendiği Güven Bana adlı filmde rol alıyor.

Genel koordinatörlüğünü Ediz Kentkuran’ın yaptığı filmin senaryosunu Selçuk Aydemir kaleme aldı. Güven Bana’nın yönetmen koltuğunda da yine Selçuk Aydemir oturuyor.

Filmde ‘Zeynep’ karakterini canlandıran Pelin Karahan, sosyal medyada karakterini hayranlarının beğenisine sundu. Oyuncu paylaşımına;”Tanışalım ben Zeynep” notunu düştü.

Oyuncu Pelin Karahan yeni filmindeki karakteri Zeynep'i görücüye çıkardı!.. 39

Sinema sezonunun en iddialı komedilerinden biri olması beklenen Güven Bana’nın zengin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Serap Önder, Zihni Göktay, Onur Gökçek, Kıvanç Baran Aslan, Tuncay Beyazıt, Korhan Herduran.

Çekimleri İstanbul’da devam eden Güven Bana’nın ilgi çekici hikayesi ise kısaca şöyle; Özcan ve Sercan tefeciye olan senet borçlarını ödemek için, Müslüm dayılarının kendilerine olan 150 bin TL borcunu almaya giderler. Dayı parayı vermek için elini cebine attığı an kalp krizi geçirir ve ölür. Dayının cebinde onlara ait para vardır ama henüz çıkarıp vermemiştir.

Parayı dayılarının cebinden aldıkları gibi tefeciye borç ödemesine giden kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir, çünkü para sahtedir. Sahte paradan kurtulmanın yolunu, aldıkları yere bırakmak olarak gören kardeşler, cenaze evine parayı ölen dayılarının ceket cebine koymak için gelirler ve geri dönüşü imkansız bir maceraya girmiş olurlar.