Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Mert Yazıcıoğlu, hayatında aldığı en radikal kararı açıkladı!

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu, hayatında aldığı en radikal kararı açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Mert Yazıcıoğlu, rol aldığı projelerdeki performansı ile büyük beğeni topluyor. Oyuncu ayrıca, zaman zaman kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Afra Saraçoğlu ile mutlu birlikteliğiyle de gündeme geliyor.

Lofficiel Hommes Türkiye’nin dijital yayını için objektif karşısına geçen oyuncu dergiye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mert Yazıcıoğlu röportajda hayatında aldığı en radikal kararı şu sözlerle açıkladı; “Bugüne kadar aldığım en radikal karar üniversitede işletme bölümünü bırakıp oyunculuk  hayalimin peşinden koşmak sanırım. Bu dönem için yapacağıma inandığım ve aldığım tüm risklere değecek bir yol için elimden gelen her şeyi yaptım diyebilirim.”

Başarısız olmak tanımını çok kullanmadığını da ifade eden oyuncu; “Başarısız olmanın çok göreceli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bazen sizin deyiminizle başarısız olmak sizi çok daha iyi yollara sevk edebiliyor. O zaman sizi zamanında başarısız yapan şey aslında şu an ki başarınızı getiren şeyin kaynağı oluyor” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu, hayatında aldığı en radikal kararı açıkladı! 105

Mert Yazıcıoğlu, “Oynadığım karakteri kendime yakın hissettiğim zaman daha da korkutucu oluyor.” şeklindeki itirafıyla da şaşırttı.  Özellikle bu durumlarda kendi hayatından yola çıkmamak için daha fazla çalışması gerektiğini düşündüğünü belirten oyuncu; “Çünkü oynadığınız karakteri kendinize ne kadar yakın hissederseniz tam tersi o kadar tembelleşiyor insan. Ben bunu zaten biliyorum hissiyatı geliyor. Oysa oynayacağım karakter bambaşka bir hayatın ve öğretinin içinden geliyor olabilir” dedi.

İsmi bir süredir dünyaca ünlü gençlik dizisi Beverly Hills’in yerli uyarlaması ile anılan Mert Yazıcıoğlu’nun hayranları oyuncudan gelecek yeni proje haberini merakla bekliyor.