Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven çiftinin enerjisini çok sevdi!

İzleyici Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven çiftinin enerjisini çok sevdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Üç Kızkardeş’in ikinci bölümü dün akşam ekrana geldi. Yeni dizinin yıldızları Türkan’ı canlandıran Özgü Kaya ve Somer’e hayat veren Berker Güven oldu. İzleyici bu iki genç oyuncunun enerjisini çok sevdi.

Dizinin ilk bölümünde kasabanın en güzel kızı Türkan ile en zengin ailesinin yakışıklı oğlu Somer’in evliliğine şahit olmuştuk. Her şey bir peri masalı gibi görünse de arkasında büyük bir trajedi vardı. Somer aslında bir başkasına aşıktı ve annesinin zoruyla Türkan’la evlenmişti. Ve bu evliliği göstermelik tutmakta kararlıydı.

Son derece ağır geçen ikinci bölüme Türkan ve Somer’in yakınlaşması damgasını vurdu. Somer, Türkan’ın güzelliği karşısında büyülense de sorunlar hala çözülmüş değildi. Ancak Türkan ve Somer şimdiden izleyiciden tam not aldı.

İzleyici Üç Kız Kardeş’te Özgü Kaya ve Berker Güven çiftinin enerjisini çok sevdi! 7

Çifti birbirine çok yakıştıran izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Özgü Kaya ve Berker Güven’in enerjisinden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Görünüşe göre Türkan ve Somer önümüzdeki günlerde en çok konuşulan dizi çiftlerinden biri olacak.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli oyuncular dizinin kadrosunda bulunuyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.