Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba’dan eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü!

Ozan Akbaba’dan eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Senaryo Sohbetleri programında Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı. 2012 yılında çekilen ve büyük beğeni toplayan Kuzey Güney dizisinde Ozan Akbaba da Sümer Tezkan karakterine hayat vermişti.

Ozan Akbaba, “Kuzey Güney müthiş bir işti. Ben payıma düşeni aldım, gönül rahatlığı ile söyleyebilirim” diye konuştu. Bir oyuncunun veya bir dizi izleyicisinin rolden çıkamaması konusu konuşuldu.

Ozan Akbaba, “Bazı projeler o kadar iyidir ki seyirciye inanılmaz bir gerçeklik sunar. Seyirciye o kadar güzel karakterler sunar ki, hangisi ile özdeşleşmek istiyor ise onunla kendini özleştirir. Bunlar çok başarılı projelerdir” dedi

Ay Yapım’ın Kuzey Güney dizisinin de çok başarılı bir yapım olduğunu ifade eden Ozan Akbaba, canlandırdığı Sümer karakterinin hala konuşuluyor olmasında büyük gurur duyuyor. Bu projede 4 bölüm yer almak için başlayan, ancak 22 bölüm rol alan Ozan Akbaba, “Lan Sümer yediğin dayaktan sıkılmadın mı, seni dövmekten bıkmadık” şeklinde izleyicilerden gelen yorumlara çok seviniyor. Bu tür yorumlarla gurur duyduğunu ifade eden oyuncu, sektörde yer edinmesini sağlayan bu dizide yer aldığı için kendisini çok mutlu hissediyor.

Ozan Akbaba’dan eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü! 7

Kıvanç Tatlıtuğ’un çok yetenekli ve başarılı bir oyuncu olduğunun altını çizen Ozan Akbaba, bunu bizzat gözleri ile gördüğünü de anlattı. Akbaba şöyle konuştu:

“Kıvanç’ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bunu gözlerimle de gördüm. Yaptığı daha sonraki işlerde de gördüm. Hala aynı fikirdeyim. Bu Kuzey karakterini Kıvanç açmış ki, o kadar güzel karakter çıkarmış ki, insanlar o karakteri çok sevdi.“

Kuzey Güney dizisinde Kuzey karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un başarısının izleyiciye yansıyan karakter ile kendini özdeşleştirme durumundan bahseden Ozan Akbaba, şu ifadeleri kullandı:

“İzleyici, Kuzey’in düşmanlarıyla da onun savaştığı gibi savaştı. İzleyici; Kıvanç’ın takıldığı, takıntılı olduğu, arkadaşlık ettiği, dostluk ettiği kim varsa aynı Kuzey gibi yaklaştı. Bu çok doğru ve iyi bir projeyim demenin bir başka yolu. Ben de orada zibidinin tekini oynuyordum. Param var, neden gece kulüplerinde insanlarla göz göze gelmiyorum diye başladı. Öldü oynadığım karakter, sonu belliydi. İzleyici de Kuzey ile birlikte Sümer’e tavır aldı.”