Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Akbaba’nın hayranlık beslediği iki büyük usta oyuncu var!

Ozan Akbaba’nın hayranlık beslediği iki büyük usta oyuncu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini Ozan Akbaba canlandırıyor. Oyuncu, Youtube’da katıldığı programda Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı. En sevdiği Yeşilçam karakterleri ile ilgili bir soruda ünlü oyuncu, Cüneyt Arkın ve Fatma Girik’e büyük hayranlık beslediğini anlattı.

Ozan Akbaba, Yeşilçam’da Cilalı İbo ve Sezercik karakterlerinin çok iyi karakterler olduğunu ifade etti. Türk Sineması’nda Sezercik gibi bir çocuk karakterin öne çıkmamasını da eleştiren Ozan Akbaba, o dönemin sinema anlayışının bugün olmamasını eleştirdi. Çocuk filmlerinin rahatlıkla yapılamadığını, çocuk karakterlere insanların ısınamadığını belirten Ozan Akbaba, “Devir değişti ama ele alış biçimi hala değişmedi” diye konuştu.

Oyuncu, “Cüneyt Arkın’ın oynadığı her karaktere zaten çok büyük hayranlıkla bakarım” diye konuştu. Ozan Akbaba, Fatma Girik’in her rolü ele alış biçimine ve sergilediği performansa büyük hayranlık duyuyor.

Ozan Akbaba'nın hayranlık beslediği iki büyük usta oyuncu var! 7

Oyuncu, “Fatma Girik, mükemmel bir oyuncu olduğu için onun çıkardığı her karakter çok önemliydi. Çok güzeldi. Basit plastik olan karakterlerden hiç birine dokunmadı. Dokunduğu karakter senaryo üstünde ne kadar plastik olursa olsun, onu kana-cana getirdi ki bende böyle bir şey uyandırdı” diye konuşu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.