Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba’nın Kırık Kanatlar dizisindeki hazin hikayesi!

Ozan Akbaba’nın Kırık Kanatlar dizisindeki hazin hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini Ozan Akbaba canlandırıyor. Oyuncu, Youtube’da katıldığı programda Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı. 5 sezondur dizideki başarılı performansı ile dikkat çeken Ozan Akbaba, oyunculuk yolculuğunda çok şanslı birisi olmadığını ifade etti.

Bu durumdan mutsuz olmadığını anlatan Ozan Akbaba, oyunculuk yolculuğunda birçok kısa filmde rol aldı. Ayrıca teknik konularda da kendisini sürekli geliştirdi ve kamera arkasında da uzun zamanlar geçirdi.

2005 yılında Kırık Kanatlar isimli dizide rol alan Ozan Akbaba, Özge Özberk ile birlikte aynı sette yer almıştı. Cumhuriyet yıllarının ilk dönemini anlatan bu dizi toplam 36 bölüm sürdü. Ozan Akbaba, rol arkadaşı Özge Özberk’i yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini söyledi.

Ozan Akbaba, “Sektörden birisi olarak duruşunu sevdiğim ve oyunculuk stilini de güzel tebessümlerle takip ettiğim isimlerden birisi. Bir sempatisi var” diye konuştu.

Ozan Akbaba'nın Kırık Kanatlar dizisindeki hazin hikayesi! 8

Profesyonel anlamda Kırık Kanatlar dizisinin ilk işi olduğunu belirten Ozan Akbaba, yardımcı oyuncu olarak yer almıştı. “Öyle bir heyecanım vardı ki o zaman, Kırık Kanatlar’da yaptığım hiçbir şeyi bilinçli yapmadım” dedi.

Ayvalık’ta çekilen dizinin setinde yaşadığı bir olayı da anlatan Ozan Akbaba, o dönemde figüran olduğu için karavanda kalamadığını ve soğuk nedeniyle bir kamyonun motor ısısından faydalanarak ısındığını söyledi. Oyuncu tüm figüran arkadaşların da benzer şekilde kendilerini ısıtmaya çalıştığını ifade etti. Kırık Kanatlar dizisinde rol aldığı dönemde bilinçli bir oyuncu olmadığını anlatan Ozan Akbaba, ilk profesyonel işi olduğunu ve kendisini çok mutlu hissettiğini de sözlerine ekledi.

Ozan Akbaba'nın Kırık Kanatlar dizisindeki hazin hikayesi! 9

Dönem işlerinde oynamayı çok istediğini belirten Ozan Akbaba, sadece 2013 yılında Yarım Kalan Mucize filminde Türk Halk Müziği sanatçısı Ruhi Su’yu canlandırmıştı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.