Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Dolunay’ın yeni dizisi Misafir’de en beğendiği şey!

Ozan Dolunay’ın yeni dizisi Misafir’de en beğendiği şey!

tarafından ker_def

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, “Oasis” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek, FOX’un yeni dizisi “Misafir” perşembe akşamları yayınlanacak. 11 Kasım akşamı ilk bölümü ile izleyeceğimiz dizinin başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay bulunuyor.

Tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran dizide; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alınacak.

2015 yılında Tatı Küçük Yalancılar isimli dizide Barış karakteri ile setlere adım atan Ozan Dolunay, son 6 farklı projeler sıkıştırdı. Başarılı performansları ile kısa sürede milyonlarca hayrana ulaşan oyuncu, iddialı rollerde yer aldı.

Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi ve Darısı Başımıza gibi dizilerde tecrübe kazanan Ozan Dolunay, en etkili çıkışını Zalim İstanbul isimli diziyle yaptı. Cenk Karaçay karakterinde izlediğimiz oyuncu, etkileyici performansı ile hala akıllarda yer alıyor.

İyi Günde Kötü Günde ve Menajerimi Ara dizilerindeki kısa bir zaman geçiren oyuncu, dijitalde ise Bizi Ayıran Çizgi ile farklı bir hikayeyi izleyicilerin önüne getirdi.

Yeni sezonda ise Misafir’de izleyeceğimiz Ozan Dolunay, “Benim bu dizide en çok beğendiğim şey; umudumuzu yitirdiğimiz anda bile, umudun hep var olduğunu bize anlatan sıcak, samimi bir hikaye olması. Özellikle bu süreçte izleyiciye iyi geleceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Ozan Dolunay'ın yeni dizisi Misafir'de en beğendiği şey! 7

Tüm ekiple uzun zamandır çalıştıklarını ve heyecanlı olduklarını ifade eden oyuncu, umudun hep var olduğunu anlatmanın çok önemli olduğunu düşünüyor.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimlerin de yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor.

Senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı “Misafir” ilk bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de FOX’ta!