Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Misafir dizisinde Gece ve Erdem farklı duygular yaşatacak!

Fox TV’nin Misafir dizisinde Gece ve Erdem farklı duygular yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Kasım akşamı izleyicilerle buluşacak olan perşembe akşamlarının yeni dizisi Misafir iddialı bir kadroya sahip. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi var.

Bir dram projesi olmasının yanı sıra hayatta umudu asla kaybetmemek gerektiği mesajını da vermeyi amaçlayan Misafir dizisinin, iddialı yapımlar karşısında nasıl reytingler alacağı merakla bekleniyor.

Camdaki Kız, Barbaroslar, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerle yarışacak olan Misafir’de Gece karakterinde Hazal Kaya’yı izleyeceksiniz. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına travmatik bir karakter ile dönüyor.

Hazal Kaya, Gece karakteri ile bağ kurmakta çok zorlandı. Oyuncu, şöyle konuştu: “Gece; benim pek çok sebepten bağ kurmakta zorlandığım bir karakter oldu ama onu keşfetmeye çalışma süreci de çok zevkliydi benim için.”

Fox TV'nin Misafir dizisinde Gece ve Erdem farklı duygular yaşatacak! 7

Buğra Gülsoy ise hikayede eşinin ölümünden sonra 3 çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan Erdem isimli bir babaya hayat verecek.

Oyuncu, “İzleyicileri sıcak, hayatın içinden, gerçek duyguların işlendiği, acısıyla tatlısıyla bütün ailelerin seveceği bir hikaye bekliyor” diye konuştu.

Daha önce Kızım dizisinde de baba rolünde izlediğimiz oyuncu, ailelerin izleyebileceği bir dizi olduğunu belirterek Misafir’e ayrıca dikkat çekti.