Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in Kral dizisi şanssızlığı, bir anda büyük bir şans oldu!

Özcan Deniz’in Kral dizisi şanssızlığı, bir anda büyük bir şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs çıkınca Özcan Deniz’in aklına 16 yıl önce çektiği film geldi Ünlü oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz sezon İstanbullu Gelin dizisine 3. sezonda final yaparak veda etmişti. Aslı Enver ile başrolü paylaşan oyuncu, müthiş performansı ile göz doldurduğu bu yapımın ardından bir daha herhangi bir projede gözükmedi. 1 yıla yaklaşan ekrandan uzakta kalma durumunu kendisinin yapımcısı olduğu yeni bir dizi ile bozmaya hazırlanan Özcan Deniz’in hesapları da tutmamıştı.

atv için hazırlamakta olduğu, dayısının hikayesinden yola çıkarak 1970’li yıllarda geçen Kral dizisini hazırlayan oyuncu, beklemediği bir durumla karşılaştı. atv hem senaryoyu yeterince iyi bulmadı hem de hikayenin günümüzde geçmesini istedi. Geçtiğimiz ay ortaya çıkan bu durum aslında bir şanssızlık gibi görünse de dizilerin krize girmeye başladığı şu dönemde böyle bir yapım için ciddi bir hazırlık yapıp, bütçe ortaya koymadığı için Özcan Deniz adına büyük bir şans da oldu.

Özcan Deniz'in Kral dizisi şanssızlığı, bir anda büyük bir şans oldu! 7

Burak Deniz ve Pınar Deniz ile anlaşma bile yapan Özcan Deniz, dizi projesini Eylül ayına ertelemişti.Bu gelişmelerden sonra koronavirüs nedeniyle dizi piyasasının iyice karışması bir anlamda henüz proje için ciddi bir yatırım yapmayan Özcan Deniz adına önemli bir şans oldu.

Deniz’in yapımcılığındaki Kral dizisinin gelecek sezonki akıbeti de merak konusu… Oyuncu, ayrıca 1 ay kadar sonra yeni bir paylaşım yaparak takipçilerini şaşırttı. Nadiren instagram hesabından paylaşım yapan Özcan Deniz, 2014 yılında çekilen Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Şebnem Dönmez ile başrolünde yer aldığı Neredesin Firuze filminden bir bölümü yayınladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle herkese evde kalmaları tavsiyesini bu video ile yapan Özcan Deniz, aradan geçen 16 yılın ardından takipçilerini filmin en eğlenceli sahneleri ile hem şaşırttı hem de evde kalmaları tavsiyesini de Firuze’nin ağzından herkese anlatmış oldu.