Ana sayfa Güncel Haberler Özge Borak öyle cesur bir işe adım attı ki, hayranlarını mest etti!

Özge Borak öyle cesur bir işe adım attı ki, hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Borak, denize olan tutkusu ile bilenen isimler arasında. Ancak onun bu tutkusu sadece yüzmek üzerine değil.Denizin diplerine dalış yapan, hatta bu çalışmalarında profesyonelleşme aşamasındaki oyuncu, ayrıca su altında yapılan çekimleri de sanatsal bir etkinliğe çeviriyor.

Ünlü oyuncu, 2 yıldır serbest dalış da yapmaya başladı. Denizin diplerindeki güzelliği isearkadaşı Mert Gökalp ile birlikte ölümsüzleştiriyor..

Instagram hesabından tutkusunu nasıl sanata dönüştürdüğüne de değinen Özge Borak, aşağıdaki paylaşım ile dikkatleri üzerine çekte:

Denizin, dalışın, yüzmenin bendeki yerini artık bilen biliyor. Son iki yıldır da serbest dalışa başladım. @mertgokalp Mert’le öylesine, arşiv olsun diye kendimiz için fotoğraflar çektik hep, su altında kaya tırmanışı yaptığımız fotoğraflar bile çektik. Bu gördükleriniz onların bir kısmı. Ama geçtiğimiz aylarda öyle bir çalışma yaptık ki onu ancak sergilendiğinde göreceksiniz, ben de öyle. Seneye @samanthaikona ‘nın sergisinde yer almak için Londra’da olacağız. Tutkunuzun sanata dönüşmesi harika bir duygu, yaşasın ????????❤️

Özge Borak öyle cesur bir işe adım attı ki, hayranlarını mest etti! 7