Ana sayfa Sosyal Medya İstanbullu Gelin’in Begüm’ü Özge Borak’a hayatı öğreten kişi!

İstanbullu Gelin’in Begüm’ü Özge Borak’a hayatı öğreten kişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün 21 Haziran Pazar, yani Babalar Günü… Fedakar babaların, çocukların hayattaki direğinin, ailenin reisinin günü. Babalar Günü kutlaması yapan ünlü isimler sosyal medyada üst üste paylaşımlarda bulundu. Bu isimlerden birisi de Özge Borak idi…

Ünlü oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinin Begüm’ü olarak en son ekranda boy göstermişti. Oyuncu, 2 sezondur ekranlarda yer almıyor. Özge Borak, sosyal medyada ise paylaşımları ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Oyuncu, en son babası Selçuk Borak ile küçüklük fotoğrafını yayınladı ve ne kadar mutlu bir çocuk olduğunu da sözleriyle ifade etti. İşte Özge Borak’ın Babalar Günü’nde babasına çok özel mesajı:

“Gülüşümüz eksik olmasın. Hep güldürdün, öğrettin. Bıkmadan cevap verdin sorduğum tüm sorulara. Her zaman en büyük gücümüz ailece birbirimize sahip olmak oldu. Düşsek de kalmayı bildik el ele tutuşup. Bir sarıldık, bin sardık yaralarımızı. Bir güldük, bin güldürdük dostlarımızı. Gülüşümüz eksik olmasın, sen de eksik olma babam.. ❤️ Babalar günün kutlu olsun ❣️ Özlenen tüm babaların da…”

İstanbullu Gelin'in Begüm'ü Özge Borak'a hayatı öğreten kişi! 7