Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Gürel sosyal medyada Demet Özdemir’in tahtını elinden aldı!

Özge Gürel sosyal medyada Demet Özdemir’in tahtını elinden aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyanın en popüler kadın oyuncuları için haftalık olarak yapılan araştırmalarda doğal birinci Demet Özdemir oluyordu. Afili Aşk dizisinin yayınlandığı dönemde Burcu Özberk de birincilik kürsüsüne oturuyordu.

Ancak son dönemde ismi en çok konuşulan kadın oyuncu Özge Gürel oldu… Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile partner olan ünlü oyuncu, ortaya koyduğu enerji ve sempatikliği ile hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Özge Gürel’in dizide ayrı bir havası var. Belki bu dizi Can Yaman ismi ile özdeşleştirildi gibi ama aslında en çok da Özge Gürel’e yaradı. Ünlü oyuncu, yeniden ve güçlü bir şekilde hayranlarının karşısına çıktı.

Sosyal medyada da Özge Gürel’e müthiş bir ilgi var. Adba TV tarafından 22-28 Haziran 2020 tarihli haftalık araştırmaya göre Özge Gürel, rakiplerinin çok önünde twitter’ın en popüler kadın oyuncusu oldu.

Özge Gürel sosyal medyada Demet Özdemir'in tahtını elinden aldı! 9

Özge gürel, 60 bin 419 retweetsiz ileti ile birinciliği elde ederken, ikinci sırada ise Hercai’nin güzeli Ebru Şahin 41 bin 691 adet ileti ile en popüler 2. kadın oyuncu oldu.

Demet Özdemir ise birçok hafta doğal birinci olduğu bu alanda 37 bin 114 adet ileti ile üçüncülüğü elde etti. Oyuncunun dizisinin çekimlerine bu hafta başlaması ve uzun süredir ekranda olmaması da gerilemenin sebeplerinden birisiydi.

Özge Gürel sosyal medyada Demet Özdemir'in tahtını elinden aldı! 10

Bu üç ünlü kadın oyuncu, adeta sosyal medyayı kapladı. listedeki diğer isimler bu 3 ismin çok gerisinde yer alıyor. İşte 22-28 Haziran için haftalık en popüler kadın oyuncu araştırmasının sonuçları:

Özge Gürel sosyal medyada Demet Özdemir'in tahtını elinden aldı! 11