Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ı parlatan şey, artık izleyiciyi rahatsız ediyor!

Can Yaman’ı parlatan şey, artık izleyiciyi rahatsız ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bay Yanlış dizisi için Can Yaman’a fazla yüklendiği fragmanlarda ve dizinin ilk bölümünde ortaya çıkmıştı.Erkenci Kuş dizisinin başarılı olmasında en önemli nedenlerden birisi Can Yaman’ın ortaya koyduğu stil olmuştu.Oyuncu bir röportajında ilk bölümlerde giydiği kıyafetleri kendisinin seçtiğini ve parasını da kendisinin ödediğini söylemişti.

Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinde bu kadar çok sevilmesinin altında da bu stili büyük önem kazanmıştı. Ünlü oyuncu için benzer bir etki yaratmak amacıyla Bay Yanlış dizisinde ortaya konulan yeni stili de dikkat çekti. Genç, karizmatik ve farklı bir hava yaratan Can Yaman, kısa saçları ve daha kısa sakalları ile de Erkenci Kuş halinden ayrıştırılmıştı.

Can Yaman'ı parlatan şey, artık izleyiciyi rahatsız ediyor! 8

Ancak Bay Yanlış dizisinin ilk bölümünü izleyenler Can Yaman’ın sürekli vücut gösterisinden rahatsız oldu. Yarı çıplak sahnelerle Can Yaman’ı kadın izleyici gözünde parlatmak istemek geri tepti. Yeni bölümlerde bu tür sahneler azalır mı bilinmez ama izleyiciler artık Can Yaman’ın vücudunu değil, oyunculuğunu görmek istiyor.

Youtube’da yayınlanan dizinin 2. bölüm fragmanına yapılan yorumlarda izleyiciler en çok da Can Yaman’ın sürekli vücut göstermesinden rahatsız olduklarını belirten yorumlarda bulundular.

Can Yaman'ı parlatan şey, artık izleyiciyi rahatsız ediyor! 9

Bazı yorumlar şöyle; “Allah aşkına şu Can Yaman’a adam akıllı bir şey giydirin, iyi ki kasları var. Yani göstermek için elinizden geleni yapmışsınız.”

“Her yeri ortada, aç dolan ne farkı var ki giyinik haliyle çıplak halinin…”

Bay Yanlış dizisiyle ilgili yapılan en ağır eleştiri de yine Can Yaman’ın vücut gösterisinin abartılı şekilde sunulması ile ilgili… Eminiz bu yorumlar ekibin de dikkatini çekmiştir.