Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nu özleyenlere güzel haber Disney Plus’tan geldi!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nu özleyenlere güzel haber Disney Plus’tan geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, son zamanlarda herkesin dikkatini çeken bir çift. Çok yakında evlenmeye hazırlanan çift, Fox TV’de yayınlanan Kiraz Mevsimi’nde başrolü paylaşmıştı. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nu yeniden birlikte görmek isteyen izleyicilere güzel haberi Disney Plus verdi.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, sekiz yıl önce ilk bölümüyle Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan Kiraz Mevsimi dizisinde başrolü paylaşmış ve ardından ilişkileri başlamıştı. Gürel ve Çayoğlu çifti çok yakında evlenmeye hazırlanıyor. Disney Plus da yayınlandığı dönem çok sevilen bu diziyi yeniden izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus, Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi adlı diziyi yeniden yayınlayacak. İkili reyting rekorları kıran dizide aşk ikilemindeki Öykü ve Ayaz karakterlerini canlandırmış, bir süre sonra dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nu özleyenlere güzel haber Disney Plus’tan geldi! 7

İlk kez 2014 yılında ekrana gelmeye başlayan, iki sezon süren ve Kasım 2015’te yayınlanan 59. bölümüyle ekranlara veda eden Kiraz Mevsimi yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Süreç Film’in üstlendiği Kiraz Mevsimi ayrıca, İspanya’da bugüne kadarki en iyi prömiyeri yapan ikinci Türk dizisi olmuştu.

Kiraz Mevsimi, Türkiye’de sona erdikten sonra İtalya’da Canale 5’te yayımlanmaya başlayarak, İtalya’da yayımlanan ilk Türk dizisi olmuştu. Kiraz Mevsimi ayrıca, 2014 yılında Google Türkiye’de en çok aranan diziler listesinin bir numarasına yerleşmişti.

Türkiye’nin yanı sıra çekimlerinin bir kısmı İtalya’da gerçekleştirilen Kiraz Mevsimi’nin konusu şöyleydi: İstanbul’un tipik orta hâlli bir mahallesi, baş karakterlerin çıkış noktası olmanın ötesinde direnmekte olduğu değişim ile olayların merkezindedir. Öykü’nün çocukluk aşkı Mete ve onun ortağı Ayaz arasında yaşadığı aşk ikilemi, yakın arkadaşı Şeyma’nın gizli oyunları ile iyice içinden çıkılmaz bir hâl alır. Çapkın bekâr Ayaz için ise Öykü’nün dünyasına girmesi gönlünü kaptırma riski de taşıyan eğlenceli bir oyun hâlini almıştır.