Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt ile ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu!

Ünlü oyuncu Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt ile ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay –Sevda Erginci, son yılların beğeni toplayan genç oyuncularından birisi. Karagül dizisi ile dikkatleri üzerine çeken sonrasında peşpeşe çok izlenen yapımlarda rol alan oyuncu Yasak Elma dizisinde oynadığı ‘Zeynep’ karakteri ile de kariyerinde sıçrama yaşadı.

Oyuncu en son Fox TV’nin Elkızı dizisinde rol aldı. Dizinin Şubat ayındaki erken finalinin ardından oyuncu tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluştu.

Sevda Erginci çok yakında ekranlarda yeniden hayranlarıyla buluşacak. Oyuncu TRT1 için çekilen Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

İş yaşamında yoğun günler geçiren Sevda Erginci özel hayatında  yaşadığı bir ayrılıkla gündeme gelmişti. Uzun bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Yılmaz Kunt ile yollarını ayıran oyuncu ayrılık haberleriyle ilgili ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt ile ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu! 122

Basın mensuplarına konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, “Sorun olmadı, konuşarak ayrıldık. Söyleyecek bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Kunt, geçtiğimiz yıl  ifşa iddialarıyla gündeme gelmiş. Yılmaz Kunt’un Sevda Erginci ile evlilik yolunda ilerlerken, avukat Seray Öztürk’le mesajlaştığına dair görüntüler sosyal medyaya damga vurmuştu. Bu gelişmenin ardından ayrılan ancak kısa bir süre sonra yeniden barışan çiftin evleneceği konuşuluyordu.

Sevda Erginci yeni projesiyle Temmuz ayından itibaren TRT1 ekranlarında olacak. Trajedilerle dolu bir aşk hikayesi olacağı tahminleri yapılan Seni Kalbime Sakladım’da Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz ile başrolde yer alıyor.

İkilinin hayranları sosyal medyada onları şimdiden birbirlerine yakıştırmış durumda.Oyuncuyu drama yakıştıran hayranları, etkileyici bir hikayesi olan Seni Kalbime Sakladım için şimdiden heyecanlı.