Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’i ekrana döndüren Hayaller ve Hayatlar’dan güzel haber!

Özge Gürel’i ekrana döndüren Hayaller ve Hayatlar’dan güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son yaklaşık iki yıl önce rol aldığı Bay Yanlış dizisinden sonra bir daha herhangi bir projede yer almayan Özge Gürel’in ekrana dönmesine günler kaldı. Gürel’in uzun bir ayrılıktan sonra setlere dönmeye hazırlandığı Hayaller ve Hayatlar isimli dizinin çekimleri cuma günü başlıyor.

NGM Pictures tarafından BeinConnect için çekilecek Hayaller ve Hayatlar dizisinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Dizi cuma günü sete çıkarak çekimlere başlayacak. Hayaller ve Hayatlar dizisi, uzun süredir ekranda görünmeyen Özge Gürel’in de dönüşü olacak.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli iddialı. Dört kadının hikayesinin anlatılacağı dizide Özge Gürel, Dicle Aydın isimli bir karaktere hayat verecek. En son Yeni Hayat isimli diziyle ekrana gelen Melisa Aslı Pamuk da Setenay Erözgün karakterini canlandıracak.

En son Netlix için çekilen başarılı dizi 50 Metrekare’de yer alan son dönemin başarılı kadın oyuncularından Aybüke Pusat da Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizide ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Özacar, Ekin Mert Daymaz, Yusuf Çim ve Serkay Tütüncü yer alıyor.

Çekimlerine cuma günü başlayacak olan dizi bir anlamda ekranın en popüler genç kadın ve erkek oyuncularını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği Hayaller ve Hayatlar dizisi şehirde ve aynı mahallede yaşayan dört kadının hikayesini anlatıyor.

Özellikle kadın izleyicilerinin dikkatini çekeceği belirtilen dizi beklentilerin karşılanamadığı bir yüzyılda istekleri ve beklentileri bitip tükenmek bilmeyen insanoğlunun günlük arayışları ve üzüntüleri konu olarak ele alacak.