Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özacar boyu konusundaki yapılan hatayı düzeltti!

Özge Özacar boyu konusundaki yapılan hatayı düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Star TV ekranında yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinde Azra karakteri ile izlediğimiz Özge Özacar, dikkat çeken performansı ve söylediği şarkıyla da göz doldurmuştu. 2014 yılında Hayat Yolunda’da Suzan olarak izlediğimiz genç oyuncu, Tatlı Küçük Yalancılar’da ise Müge’ye hayat vermişti. Oyun bozanda Zeynep, Lise Devriyesi’nde Meltem ve Meryem dizisindeki Naz Sargun karakterleri de hatırlayacağınız diğer rolleri.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün de instagram hesabından gelen soruları yanıtladığı bir videosunu yotuube kanalında paylaştı. Bir hayranının boyu ile ilgili sorusu yapılan bir hatanın da düzeltilmesini sağlamış oldu.

Boyunun 1.73 olduğunu ifade eden Özge Özacar, “İnternette bazı haber sitelerinde farklı farklı şeyler yazmıştı. Onu çok soruyorlar, 1.73 boyundayım” diyerek bu konudaki hataları düzeltmiş oldu.

Baba tarafından İstanbul, anne tarafından Erzincanlı olduğunu anlatan oyuncu, 22 Nisan 1995 doğumlu oyuncu, nasıl bir ortamda doğum günü yaşayacağını merak ettiğini belirtti. Özacar, “Nisan ayı bizim için nasıl geçecek bilmiyorum. Güzel geçer diye temenni ediyorum. Bu sene 25 olacağım kısmetse” diye konuştu.

Boğa burcu olduğunu da vurgulayan oyuncu, yemek yemeyi de çok sevdiğini ve burcunun özelliklerini yansıttığını sözlerine ekledi.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.