Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Özacar’a Sertab Erener tutkusu bunu da yaptırdı!

Özge Özacar’a Sertab Erener tutkusu bunu da yaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında Hayat Yolunda isimli dizi ile ekran kariyerine başlayan ünlü oyuncu Özge Özacar, koronavirüs salgını nedeniyle evlerden içerik üreten isimler arasında yaptıkları ile farkını sergiliyor. Tatlı Küçük Yalancılar’da Müge, Lise Devriyesi’nde Meltem, Meryem dizisinde Naz ve son olarak da Sevgili Geçmiş’te Azra olarak izlediğimiz oyuncu, Sertab Erener’in şarkısına kendince klip çekti.

Ev halleriyle göz dolduran oyuncu, bir telefon ve bir de tripod yardımı ile çektiğini belirttiği bu klibi instagram hesabından yayınladı. Hayranlarını bir hayli şaşırtan oyuncunun enerjik ve sempatik halleri dikkat çekti.

Çocukluk yıllarından bir hayalini gerçekleştiren Özge Özacar, tam bir Sertab Erener hayranı. Turuncu albümü çıktığında da 6 yaşındaydı. Oyuncu, bu albümün her şarkısını ezbere bilen oyuncu, “Annem ne zaman işe gitse, albümü tekrar tekrar takar, telefonu elime alıp aynanın karşısına geçer, bu şarkıyı söyler kendimce klip çekerdim. Mesleğini çok severek yapan, toplumsal görevimiz gereği evde geçirmem gereken bu süreçte de hasretini çok ama çok çeken bir oyuncu olarak, tek kameram olan telefonum ve de bir tripodum ile çocukluk hayalimi gerçekleştirmek istedim” diyerek hazırladığı klibi takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü oyuncu, “Tasarlarken, hazırlanırken, çekerken, kurgularken ben çok ama çok eğlendim. Umarım siz de eğlenir, keyif alırsınız” diyerek de hayat dolu birisi olduğunu yine gösterdi. Hayranları ise “Şahane olmuş” gibi çok beğendiklerini belirten birçok farklı yorumda bulundu. İşte o klip:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@sertaberener ‘in Turuncu albümü çıktığında daha 6 yaşındaydım. ???? Albümdeki her şarkıyı ezbere bilirim, hastasıyım. :) Annem ne zaman işe gitse, albümü tekrar tekrar takar, telefonu elime alıp aynanın karşısına geçer, bu şarkıyı söyler kendimce klip çekerdim :) Mesleğini çoook severek yapan, toplumsal görevimiz gereği evde geçirmem gereken bu süreçte de hasretini çok ama çok çeken bir oyuncu olarak, tek kameram olan telefonum ve de bir tripodum ile çocukluk hayalimi gerçekleştirmek istedim! ????????Tasarlarken, hazırlanırken, çekerken, kurgularken ben çok ama çoook eğlendim. Umarım siz de eğlenir, keyif alırsınız! ???????? #enjoytheride #evdekal

Özge Özacar (@ozgeozacar)’in paylaştığı bir gönderi ()