Ana sayfa Kadın Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir iyilik meleği oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir iyilik meleği oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ile iyi bir ikili oluşturmuştu. Tv8’de büyük ilgi gören dizi ne yazık ki, koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalara ara verdi. Tüm dünyanın büyük bir sorun yaşadığı bu dönemde Demet Özdemir, yaptığı bir iyilikle daha dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, 23 Genç Kızın Eğitim Bursu almasına destek olarak bir kez daha iyilik meleği haline büründü. Oyuncu bu amaç için fazla eşyalarını bağışladı ve takipçilerine de bu durumu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Erkenci Kuş dizisinin ardından yeniden ekrana dönüş yaparak hayranlarını mutlu eden Özdemir, şimdilerde evinde karantina altında. Koronavirüsten korunmak için büyük özen gösteren oyuncu, zaman zaman ev hallerini de paylaşıyor.

Özdemir’in hayranları ise şimdiden Doğduğun Ev Kaderindir dizisini çok özledi ve sosyal medyada yaptıkları yorumlarda yeniden ne zaman başlayacağını soruyor. Fakat salgın geçmeden dizi setlerinde bir çalışmanın yapılması şu aşamada mümkün görünmüyor.