Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özberk eşiyle sarılarak boşanmış!

Özge Özberk eşiyle sarılarak boşanmış!

tarafından ker_def

Woman TV ekranlarında yayınlanan Şafak Yavuz’un Vizöründen isimli programa konuk olan ünlü oyuncu Özge Özberk, farklı konularla ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

Kendisinin file çorap kadını olmadığını belirten Özberk, seksi bir kadın olmadığını söyledi. 9 yaşında oğlu bulunan ünlü oyuncu, ikinci çocuğa ise sıcak bakmıyor.

Kadınlar ve kadınlık üzerine soruları yanıtlayan Özge Özberk, çocukluğundan detaylar verdi, ayrıca okul yıllarını anlattı.

Gönlünde hep tiyatrocu olmanın bulunduğunu belirten Özge Özberk, bu konuda babasından destek bulduğunu ifade etti.

Oyunculuk serüveninin Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)’de başladığına değinen Özge Özberk, “BKM’de başlayan oyunculuk serüveni beni farklı noktalara getirdi. Farklı karakterleri oynamak hayatımı kolaylaştırdı” dedi.

Eşi Haim Sadioğlu ile boşanma sürecinden detaylar veren Özberk, sarılarak ayrıldıklarını ifade etti. Ünlü oyuncu, “Eski eşimle geçmişimizi bugüne yansıtmıyoruz. Boşanmalarda her zaman çocuk düşünülmeli. Oğlum Leo mesleğimle gurur duyuyor. Benim tanınan biri olmam onun hoşuna gidiyor. Oğlum Leo şimdilik bana yetiyor. Bir daha çocuk yapmaya sıcak bakmıyorum” diye konuştu.