Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk yeni bir bilim kurgu filmine yeşil ışık yaktı!

Özge Özberk yeni bir bilim kurgu filmine yeşil ışık yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Özge Özberk, Türsak’ın Youtube kanalı üzeinden Bora Talat Oyacı’nın sohbet programına konuk oldu. Oyuncu,2 yıl aradan sonra yeni sezonda Bir Annenin Günahı isimli diziye başladı. Ancak dizi, koronavirüs pandemisi nedeniyle iki hafta çekimler yapıldıktan sonra durduruldu. Yeni dönemde dizinin çekimlerine devam edilmesi bekleniyor ama net bir tarih yok.

Özge Özberk, evinde karantina sürecinde neler yaşadığını, kariyerinde iz bırakan işleri ve yeni projelerini izleyenlerle paylaştı. Şu anda evde boş durmadığını ve önümüzdeki günlerde 3 onaylanmış çocuk kitabının hazırlıklarında olduğunu anlatan Özge Özberk, bir izleyicinin bilim kurgu filmleriyle ilgili sorusuna da yanıt verdi.

Cem Yılmaz imzalı A.R.O.G.’daki Ceku karakteri çok beğenilen Özge Özberk, bir başka bilim kurgu filminde oynamaya da yeşil ışık yakıyor.

Ünlü oyuncu, bir izleyicisinin bu yöndeki sorusuna şu yanıtı verdi: “Çok isterim. Beni galiba o aksiyon ve kostümler cezbediyor. Mış gibi yapmak… Green box önünde oynuyor olmak ve bir şeyi mış gibi yapmak çok zor. Şuradan bir ejderha geliyor ve bir anda alevler püskürtüyor iken sana gülüp gidiyor mesela. Yap hadi! Olmayan bir şeye karşı bir duygu yaratmak, mış gibi yapıyor olmak çok zor ama bu da oyunculuğu farklılaştıran bir deneyim olur. İnşallah yapsınlar ve oynarım, çok da güzel olur.”

GENÇ SİNEMACILARA TAVSİYE: ÖZGÜN OLUN

Ünlü oyuncu, hayranlarından gelen sorulara da yanıt verdi. Bir izleyicinin genç sinemacılara neler tavsiye ettiği yönündeki soruya şu yanıtı verdi:

“Özgün olun, cesur olun. ‘Ben yapacağım’ egolarına girmemek lazım. Yardım istemek kadar güzel bir şey yok. Sormak, bilgi edinmek. Çünkü bir kapı diğerini açar. Yardım istemekten hiçbir zaman çekinmeyin ve her zaman açık olun. Bir projeniz varsa ona bağlanın ama körü körüne de bağlanmayın. Sahip olduğunuz o şeyi de paylaşın bir yandan.”

Oyuncu genç sinemacılara elinden gelen desteği her zaman vermekte çekinmeyeceğini de dile getirdi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: