Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özberk’in Bir Annenin Günahı dizisi için çok üzücü iddia!

Özge Özberk’in Bir Annenin Günahı dizisi için çok üzücü iddia!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizileri ve önceki yapımlarla birlikte toplam dizi sayısı 8’i buldu. Ayrıca Berek Gökyıdız’ın başrolünde yer alacağı yetimhane dizisi Kimsesizler ve Mart ayında başlanan ama durdurulan Bir Annenin Günahı ile birlikte bu sayı 10’a çıkıyor. Peki bu kadar çok dizi ile Fox TV, yeni dönemde nasıl bir çizgi izleyecek?

Kanal yöneticileri bazı yapımların yolda eriyip, yok olması üzerine bir planlama mı yaptı bilinmez… Ancak haftanın 7 günü için şimdiden 10 dizisi bulunan Fox TV, hangi yapımlardan vazgeçecek. Bu konuşulmaya başlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Bir Annenin Günahı dizisinin iptal olduğuna yönelik dedikodular var. Ancak net bir açıklama henüz yok.

Özge Özberk'in Bir Annenin Günahı dizisi için çok üzücü iddia! 8

Limon Film- Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, dizinin okuma provaları Mart başında başlamıştı. Ancak 11 Mart’ta Coronavirüs nedeniyle ilan edilen pandemiden sonra çekimlere ara verildi.Oyuncu Özge Özberk, Türsak’ın Youtube kanalı üzerinden canlı sohbette dizi hakkında açıklama yapmıştı.

Özberk, “Biz Mart ayında başlamıştık projeye. Çok da güzel geçmişti iki hafta. Fakat 11 Mart’tan itibaren herkes gibi bizim projemiz de durdu. Şu anda haber bekliyoruz ki ne zaman başlayacağız. Her şey sakinleşene kadar, kimsenin tehdit altında olmadığı sürece kadar biz de evimizde otururuz ve hiçbir risk almadan ekibimizle birlikte projeye başlarız” diye konuşmuştu.

Özge Özberk'in Bir Annenin Günahı dizisi için çok üzücü iddia! 9

Özge Özberk’in yanı sıra dizide; Mehmet Aslantuğ, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi isimler yer alıyor.

Dizi, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramını ele almakta.

Senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un, genel yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun, yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı ve Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan “A Mother’s Guilt” dizisinin uyarlaması olarak planlandı.

Ancak iddialar eğer doğru ise Bir Annenin Günahı isimli dizinin iptal edilmesi hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

Zira, hem koronavirüs konusundaki belirsizlik hem de Fox TV cephesinde yaşanan dizi enflasyonu böyle bir gelişmeyi beraberinde getirebilir.

Ancak henüz net bir durum olmadığını, sadece bunun sektörde konuşulan bir dedikodu olduğunu hatırlatalım.