Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder önce perişan oldu, sonra mutluluk yaşadı!

Özge Özder önce perişan oldu, sonra mutluluk yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Özge Özder, hayvan hakları konusunda ve yaşama dair çok güçlü duruşu olan bir isim. Hayvanlara yapılan eziyetlere her zaman sesini yükselten Özge Özder, tam bir hayvan dostu.

Ünlü oyuncu, dün yayınladığı paylaşımda Hindistan’da hamile fil Amba’nın içinde patlayıcı bulunan ananası yedikten sonra acılar içinde kıvranarak ölmesinden çok etkilenmişti. Oyuncu, bu olaydan sonra ise mutluluk dolu bir gün yaşadı.

Youtube kanalı için bir video hazırlayan Özge Özder, can dostlarını giydirdiği anları hayranlarıyla paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımında şu mesajıyla da dikkat çekti:

“Dünüm fil #amba için göz yaşı ile kapandıktan sonra bu günüme şifa oldunuz siz… Dünya için bir karar verme hakkım olsa ben şüphesiz sizi seçerdim.. İnsanoğlunun kötülüklerine inat, iyiden yana naif ruhunuzla arındırıyorsunuz damıtıyorsunuz yaşamı adeta… @iremvecash ile harika bir YouTube bölümü çektik ve kuşkusuz benim için, en kıymetlilerden biri olacak.. Sizleri çok seviyoruz can dostları. Dünya tatlısı özel ruh İrem, can dostları Cash ve Bella ile özlem giderdiğimiz bölümüz bu Pazar yayında.”

Özge Özder önce perişan oldu, sonra mutluluk yaşadı! 7