Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci az bile söylemiş! Kadın yeni bölümüyle adeta nefesleri kesti! 21. bölümde neler oldu?

Özge Özpirinçci az bile söylemiş! Kadın yeni bölümüyle adeta nefesleri kesti! 21. bölümde neler oldu?

tarafından zk zk

Özge Özpirinçci az bile söylemiş! Kadın yeni bölümüyle adeta nefesleri kesti! 21. bölümde neler oldu? 7

Hikmet’ten Jülide’nin oturduğu apartmanın adresini alan Bahar, Jülide’nin komşusuyla görüşmek için adrese gitti. Jülide’nin aniden habersizce gittiğini öğrenen Bahar, komşu kadına Sarp’ın fotoğrafını gösterdiğinde kadın hiç görmediğini söyledi ancak bir kaç gün önce gördüğünü saklıyordu..

Daha sonra birini arayarak Bahar’ın geldiğini ve Sarp’ı gördüğünü söylemediğini adama anlattı. Aradığı kişinin Pırıl’ın babası Suat olduğu yönünde izlenimler oluştu.

Hatice, Şirin’i bir kaç gün kalması için Jale’ye gönderdi ama Şirin, içindeki kötülüğü Jale’nin oğluna da akıtmaktan geri durmadı. Anne ve babasının boşanacağını çocuğa söylediğini anlayan Jale Şirin’i evden kovdu.

Dizinin son sahnesinde nihayet Bahar, taksiyle geldiği Jale’nin evinin önünde Şirin’i gördü. Şirin, Bahar’ı karşısında görünce şok geçirdi.

İşte iki kardeş arasında uzun zamandır beklenen yüzleşme anı geldi ama ne yazık ki heyecanı bir sonraki bölüme saklamak zorundayız. Yeni bölüme merak iyice arttı.

Şirin yine ne yalanlar uyduracak merakla bekleniyor ama Bahar’ın gitgide kötüleşen hali de ekran başında diziyi izleyenlerin yüreğini hoplatıyor. Şirin’in kötülükleriyle Bahar’ın nasıl mücadele edeceğini hep birlikte göreceğiz.

Görünen o ki Kadın dizisinin 22. bölümünde çok daha heyecanlı sahneler izleyiciyi bekliyor.  27 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı da dizinin hemen ardından yayınlandı.

İşte 22. bölüm tanıtımı: