Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci az bile söylemiş! Kadın yeni bölümüyle adeta nefesleri kesti! 21. bölümde neler oldu?

Özge Özpirinçci az bile söylemiş! Kadın yeni bölümüyle adeta nefesleri kesti! 21. bölümde neler oldu?

tarafından zk zk

Özge Özpirinçci az bile söylemiş! Kadın yeni bölümüyle adeta nefesleri kesti! 21. bölümde neler oldu? 7

İkili arasında geçen konuşma ekran başındakileri de hayli üzdü. Bahar’ın canının acısıyla söylediği sözleri Enver’in haketmediğini düşünsek de herkesin gerçeği ondan bir şekilde saklamış olması pek de affedilir bir durum değildi.

Enver’in evden gitmesini isteyen Bahar, çocuklara da Enver dedelerinin kendisine yalan söylediği için onu artık evde istemediğini söyledi.  Enver’in çaresiz halleri ise izleyenlerin içine dokundu.

Arif, bir kaç gün evlerinde kalması için Enver’i davet etti. Akşam meyhaneye gittiklerinde Arif, hayatta aşktan daha önemli olan şeyin adalet olduğuna inandığını ve bu yüzden Şirin’e karşı Bahar’ın yanında yer almaya devam edeceğini, Bahar kovsa bile bir şekilde yanında kalmaya devam edeceğini söylediği sahnelerde izleyenlerin de gönlünü bir kez daha fethetti.

Bahar’ın hışmından Yeliz de nasibini aldı! Yeliz’e de gerçeği bildiği halde söylemediği için artık görüşmek istemediğini söyleyen Bahar, Arif’in de bildiğini öğrenince aynı tepkiyi ona da verdi.

Bu arada diziye bu bölümde dahil olan Hikmet’in eşinin babası Seyfullah, Bahar ile Hikmet arasında bir şeyler olduğunu sanarak onu yanına getirtti.

Bahar, Hikmet’ten Jülide’yi bulması için yardım istediğini söyledi önce. İnandıramayınca da Jülide’yi neden aradığını anlattı. Hasta olduğunu ve iki çocuğunu bırakacağı kimsesi olmadığını anlatıp kollarındaki morlukları da gösterince Seyfullah Bahar’dan özür diledi.

Kayınvalidesini aradığını anlatan Bahar’a Seyfullah’ın yardım edeceği izlenimini de edindi izleyenler ama gelecek bölümlerde göreceğiz.