Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci büyük heyecan yaşıyor, tepkileri merak ediyor!

Özge Özpirinçci büyük heyecan yaşıyor, tepkileri merak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, Güzelliğin Portresi isimli filmin galasına katıldı. Setten çıkıp geceye gelen oyuncu, gerilim filmlerini sevdiğini ve bu yapımdan da çok umutlu olduğunu anlattı.

İleride gerilim filmi teklifi gelir ise memnun olacağını belirten Özpirinçci, “Biz oyuncuyuz, iyi senaryo önemli olan, türü önemli değil” diye konuştu.

Kadın dizisinde her şeyin yolunda olduğunu anlatan Özpirinçci’nin gece için saçlarını da düzleştirdiği dikkat çekti. Genel olarak doğallıktan yona olduğunu ifade eden oyuncu, saçlarındaki beyazlıkları da zaman zaman sprey ile kapattığına değindi.

10 Ocak 2020’de vizyona girecek olan Biz Böyleyiz isimli filminin de heyecanı içinde olduğunu anlatan oyuncu, “El emeği göz nuru film yaptık. Bakalım, çok heyecanlıyız. Fragmanımız da çok eğlenceli olacak, Filmimiz de çok eğlenceli. Çok klişe bir cümle ama biz çekerken çok eğlendik. İzleyici de beğenir umarım” diye konuştu. Biz Böyleyiz filminin fragmanı da yayınlandı:

Uçankuş TV’nin Özge Özpirinçci röportaj videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: