Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci de Kadın’ın yeni bölümüne bayılmış! Çok konuşulacak bir bölüm geliyor!

Özge Özpirinçci de Kadın’ın yeni bölümüne bayılmış! Çok konuşulacak bir bölüm geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam Fox TV’de 20. bölümüyle ekrana gelen Kadın dizisi, adeta ekran başındakilerin yüreğini dağladı! Öyle sahneler vardı ki gözyaşları içinde kaldık.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde oynadıkları Kadın, Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi haline geldi. Bu hafta da Total ve AB kategorilerinde ilk sıraya yerleşen dizi, yeni bölümüyle büyük beğeni kazandı.

Ceyda’nın oğlu Arda ile kavuştuğu anlar mutluluk gözyaşlarına sebep olurken ayrılmak zorunda kalmaları da üzdü. Bahar için de şok bir gelişme yaşandı. Bahar, telefon numarasını yeni alan kişiden eski sahibinin kim olduğunu öğrendi. Şirin adını duyan Bahar yeni bölümde Şirin’in peşine düşecek. Ancak evden kaçan Şirin’e ulaşıp onunla konuşabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Arif’i Berşan’ın evinden gülümseyerek çıkarken gören Bahar’ın halleri de izleyenleri güldürdü. Durumu farkeden Arif de Bahar’ın kendisine boş olmadığını anladı.

Diziyle ilgili bir tweet paylaşan Özge Özpirinçci, 21. bölümün çok daha iyi olacağının da sinyallerini verdi. Geçtiğimiz günlerde 21. bölüm senaryosunu okurken “Ben böyle final görmedim arkadaş” mesajıyla instagram’da bir Story paylaşan Özge Özpirinçci, merakı iyice arttırmıştı. Hatta ‘bölüm finali’ yerine final yazınca herkes dizinin final yapacağını düşünmüştü ancak Özpirinçci daha sonra bu yanlış anlaşılmayı düzeltmişti.

Konuyla ilgili haberimizde detayları okuyabilirsiniz…

“Ben böyle final görmedim arkadaş!” Özge Özpirinçci, Kadın 21. bölüm için aynen böyle söylüyor!

Ünlü oyuncu bakın attığı tweet’te 21. bölüm için ne diyor?

21. bölüm tanıtımı:

İşte 20. bölümün en çok konuşulan sahnelerinden birisi:

Ceyda’nın oğlu Arda ile ayrıldıktan sonra yaşadıkları da dizinin can alıcı noktasıydı. Ekran başında diziyi izleyenler Ceyda’nın yaşadıkları karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Doruk’un oğlu Arda gittikten sonra Ceyda’yı teselli etmeye çalıştığı o sahne de diziye damgasını vuran hüzünlü sahnelerden birisiydi…