Ana sayfa Dizi Haberleri “Daha ne kadar saçmalanabilir?” Ufak Tefek Cinayetler, ekran başında saç baş yoldurdu!

“Daha ne kadar saçmalanabilir?” Ufak Tefek Cinayetler, ekran başında saç baş yoldurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de dün akşam 20. bölümüyle dün akşam ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisini izleyici sosyal medyadan adeta topa tuttu!

Bir kaç bölümdür bekleneni veremeyen diziden bu hafta beklentiler büyüktü. Yeni bölümde cinayetlerle ilgili gelişmelerin olması merakla beklenirken yeni bölümde yaşanan olaylar izleyiciyi ekran başında adeta çıldırttı! Dizide yaşanan bazı durumlar da izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Özellikle Oya’nın Mehmet’e bir türlü Burcu’nun hamile olduğunu söylememesine takılan izleyiciler, bu duruma büyük eleştiriler getirdiler. Oya’nın hallerine kızan izleyiciler, karakterin bir türlü konuşturulmamasına ve tavırlarına anlam veremiyorlar.

Bu arada Tunç öğretmen etrafında dolaşıp duran hikayeden bir sonuç çıkmaması da izleyenleri iyice delirtti. Tunç’un bir cinayet işleyeceği ve diziye heyecan katacağı ihtimali tanıtımlarda belirmişti. Oysa Merve’nin evine girip Rachel’i bayıltması konunun abartılarak sunulduğu izlenimini verdi ki bu durum da izleyicinin eleştirilerine neden oldu.

Oya’nın soğutma odasında kalmasına da bir izleyicinin itirazı vardı. Gerçekte bu tür bir durumun yaşanmasının zor olduğuna değinen izleyici konuyla ilgili bakın hangi bilgiyi veriyor:

Bakın izleyiciler twitter’da Ufak Tefek Cinayetler’e nasıl eleştiriler getirdiler: