Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci ders üstüne ders veriyor, anlayan anlıyor anlamayan anlamadığıyla kalıyor

Özge Özpirinçci ders üstüne ders veriyor, anlayan anlıyor anlamayan anlamadığıyla kalıyor

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Sosyal medyanın aktif ünlü isimlerinden olan Özpirinçci, geçtiğimiz sezon Kadın dizisinde Bahar karakteriyle harikalar yaratmıştı.

Dizinin sezon finalinin ardından sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte tatilde moral depolayan ünlü oyuncu, sosyal medyada ise ders üstüne ders veriyor.

Ancak magazin medyasına düşen haberlere bakıldığında bu dersi göremediklerini fark ediyorsunuz.

Ünlü oyuncunun birçok hayranı ise ne yapmak istediğini çok iyi anlıyor…

instagram hesabından doğal bir halini hikaye olarak paylaşan Özpirinçci “Saçımdaki beyazlar ve ben” notuyla hemen dikkatimizi çekti.

Sosyal mesaj vermeyi, ama bunu eğlenerek yapmayı sevdiğini daha önce de takipçilerine gösteren Özpirinçci, aslında çok önemli bir noktaya değiniyor.

“Biz insanız ve hepimizin kusurları olabilir. Kendimiz ile barışık yaşamalı, kusurlarımızdan utanmamalıyız. Zira kimse mükemmel değil. Herkesin mutlaka bir kusuru vardır.”

İşte ünlü oyuncunun paylaşımlarına da yansıyan hayat felsefesini bu sözlerle özetleyebiliriz.

Özge Özpirinçci ders üstüne ders veriyor, anlayan anlıyor anlamayan anlamadığıyla kalıyor 7

KADIN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Zira, birçok ünlü isim kusurları gözükmesin diye onca para harcayıp, onca bakımdan geçip, türlü türlü numara yaparken Özge Özpirinçci en doğal halini herkese sergiliyor.

Düşünsenize instagram’a fotoğraf atarken bile hile yapan ünlü isimler yok mu? Fotoşop yöntemiyle belini incelten, kendini gerçekte olmayan bir hale sokan o kadar çok ünlü var ki…

İşte Özge Özpirinçci bu sahte tavıra karşı en doğal haliyle hayranlarına kendini göstererek herkese büyük bir hayat dersi veriyor.

Tabii ki bu durum anlayanlar için geçerli…

Anlamayanlar yine hilelere devam edecektir.