Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci, Hazal Kaya, Öykü Karayel’in boyu yine gündem oldu!

Özge Özpirinçci, Hazal Kaya, Öykü Karayel’in boyu yine gündem oldu!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, Muhteşem İkili dizisinin başrollerinden Öykü Karayel, Bizim Hikaye’nin starı Hazal Kaya…

Televizyon ekranının en başarılı kadın yıldızları arasında yer alıyorlar.

Ancak Türkiye standartlarına göre normal, ancak birçok kişiye göre kısa sayılabilecek boyları nedeniyle ünlü oyuncular yine gündeme getirildi.

Ünlü sunucu Seda Akgül’ün bacak boyunun 1.17 cm olduğu açıklamasına, manken Tuğçe Aral, kendi bacak boyunun 1.18 olduğunu söyleyerek bir polemik başlatmıştı.

Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir, bacak boyu meselesini köşesine taşıdı.

Şendir, dünyadan verdiği kısa boylu ünlülerden Shakira, Madonna, Lady Gaga örnekleriyle bacak boyunun bir şey ifade etmediğini anlattı.

Özge Özpirinçci, Hazal Kaya, Öykü Karayel'in boyu yine gündem oldu! 7

Şendir, Türkiye’nin en etkili dizi oyuncularının boylarına da dikkat çekti ve şöyle yazdı:

“Seda Akgül, “Bacak boyum 1.17 cm” diye yazınca manken Tuğçe Aral, “Benimki 1.18 santim, istersen ölçtürelim” diye meydan okumuş.

Meydan okumadan ziyade, “Boy belli, en belli, yaş belli” diye yazması garip geldi bana, yaşla bacak boyu arasında nasıl bir alaka varsa… Yine de ilginç bir tartışma bu, zira ‘Bacak boyunun uzunluğu ne işe yarar?’ diye düşünmeden edemiyor insan.

Bacak boyunun belirleyici unsur olmadığını anlatmak için Türkiye’den de örnekler vereyim: Özge Özpirinçci, Pelin Karahan, Öykü Karayel ve Burçin Terzioğlu 1.60 boyunda. Vildan Atasever ve Hazal Kaya 1.58, Sertab Erener ve Nil Karaibrahimgil 1.55. İsteyen halen bacak boyu yarıştırabilir…”